36 empreses del Baix Llobregat obtenen la distinció de qualitat turística SICTED

El compromís per la qualitat turística es consolida a la comarca

Un total de 36 empreses del Baix Llobregat han obtingut o renovat el distintiu de compromís per a la qualitat turística, del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED), segons va concloure la Taula de Qualitat Turística del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i així ho ha ratificat oficialment el Comité Interdetinos de la Secretaría General de Turismo i el Instituto para la Calidad Turística Española.

El passat mes de desembre va finalitzar el cicle d’implantació del 2014. De les 36 empreses distingides, 33 empreses renoven el distintiu, i 3 empreses l’han rebut enguany per primer cop. Aquestes empreses noves són la Cripta Gaudí de la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló), el restaurant Amarena (La Palma de Cervelló) i el restaurant Cèntric Gastrobar by Ona Nuit (El Prat de Llobregat).

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va iniciar l’any 2007 aquesta aposta per la qualitat a la nostra comarca, mitjançant el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació, també conegut com a SICTED, en col·laboració amb els ajuntaments. El SICTED, a més, fomenta la coordinació del sector públic i privat del Baix Llobregat, i impulsa la bona imatge del nostre territori.

A la província de Barcelona en total han estat distingides 431 empreses i serveis de dotze destinacions (entre les quals el Baix Llobregat). En total, a Catalunya hi ha 514 empreses distingides i a Espanya un total de 4.570 empreses de 183 destinacions.

Coincidint amb el 10è aniversari de la implantació del SICTED  a la província de Barcelona, l’acte de lliurament de diplomes tindrà lloc el proper 18 de febrer a les 11h a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, un acte organitzat per Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona en el qual es reunirà a totes les empreses de la província de Barcelona que implanten aquest sistema de qualitat.

Oberta la convocatòria de participació per a noves empreses i serveis l’any 2015

Ets una empresa o servei del territori i VOLS PARTICIPAR?

El Consorci de Turisme obre fins el 26 de febrer la convocatòria d'adhesió a totes les empreses turístiques del Baix Llobregat, amb la fi de poder incorporar-ne de noves i treballar conjuntament, tot considerant que l’aposta per la qualitat és un important pas cap al desenvolupament turístic del Baix Llobregat.

El període d’implantació per a les noves empreses es desenvoluparà des de març fins a novembre de 2015.

 

Per a més informació, les empreses interessades poden consultar el dossier informatiu. També poden posar-se en contacte amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Sra. Noemí Lozano al telèfon 93 685 24 00 Ext. 552, o per email a turisme@elbaixllobregat.cat.

 

36 empreses i entitats guardonades al Baix Llobregat, a les quals agraïm el seu esforç i la seva participació en el projecte:

 

BEGUES

Caves Montau de Sadurní

 

CASTELLDEFELS

Canal Olímpic de Catalunya

GAU Catering

Oficina de Turisme Local i Comarcal de Castelldefels

Platja de Castelldefels

Serveis Reunits - Trenet Turístic

 

EL PRAT DE LLOBREGAT

Academia Sánchez-Casal

Alberg de Centre Esplai

Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat de Llobregat

Centre Municipal de Vela del Prat

Cèntric Espai Cultural

Cèntric Gastrobar

Consorci per a la Protecció i Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat

La Porta del Delta

Platja del Prat de Llobregat

Restaurant La LLuna en un Cove

Restaurant La Masia - Acadèmia Sánchez-Casal

Sallés Hotel Ciutat del Prat

 

GAVÀ

Foto Pir Video

Parc Arqueològic Mines de Gavà

Platja de Gavà

Restaurant Les Marines

Restaurant Major Trentasis

Restaurant Tropical

Restaurante Barbacoa Europa

 

LA PALMA DE CERVELLÓ

Restaurant Amarena

 

SANT BOI DE LLOBREGAT

Avant Grup

Museu de Sant Boi

 

SANTA COLOMA DE CERVELLÓ

Cripta Gaudí Colònia Güell

 

TORRELLES DE LLOBREGAT

Catalunya en Miniatura

El Bosc Animat

 

VILADECANS

Atrium Viladecans

Can Calderón Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses

CUBIC

Fundació privada Sigea

Hotel Ibis Barcelona Aeropuerto

 

 

MÉS INFORMACIÓ DEL SICTED AQUÍ

 

 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868