El Baix Llobregat present a la guia francesa Petit Futé

L'any 2019, dins de les accions de promoció del Consorci de Turisme del Baix Llobregat adreçades al mercat francès, s'han realitzat diferents publicacions i reportatges a la guia de viatges Petit Futé, donant a conèixer els atractius turístics de la comarca del Baix Llobregat. Les publicacions destaquen l'àmplia oferta turística per gaudir a un salt de Barcelona: la natura, els atractius per a visitar, la gastronomia, les platges, la seva diversitat gastronòmica, i propostes i recomanacions d'activitats i itineraris.

La prestigiosa editorial francesa Petit Futé és el primer grup editorial en llengua francesa a nivell mundial, amb més de 40 anys d’experiència (1976), i amb un abast a tots els països de parla francesa del món: França, Suïssa, Bèlgica, Canadà, Luxemburg…

L'acord amb amb aquesta editorial l'any 2019, té l'objectiu de contribuir a generar estades en el territori, impactant al turista del mercat francès, el primer emissor internacional per a Catalunya pel que fa a despesa i nombre de turistes, i que representa la principal procedència estrangera als hotels del Baix Llobregat.

L'acord inclou diferents publicacions com un reportatge i anunci a la revista de primavera-estiu (magazine 57), reportatge online a la tardor, reportatge a la guia Barcelone et sa province, i campanya online de baners.

 

A continuació podeu consultar els reportatges en versió online:

Primavera-estiu "Le Baix Llobregat, douce évasion catalane à deux pas de Barcelone" - Magazine 57:  aquí

Tardor "Le Baix Llobregat, petit paradis catalan"  : aquí

 

 

 

 

 

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868