El Baix Llobregat promociona la seva oferta a FITUR

Un any més, del 22 al 26 de gener de 2020, El Consorci de Turisme del Baix Llobregat promociona la seva extensa oferta turística en una nova edicio de fitur, al recinte IFEMA de Madrid, punt de trobada per als professionals del turisme i un espai de negoci per a afavorir i impulsar acords i contactes empresarials amb l’objectiu de dinamitzar i reforçar l’activitat turística de la comarca.

La Presidenta del Consorci de Turisme, Sra. Eva M. Martínez Morales, la Consellera del Consell Comarcal, Sra. Gemma Rodríguez Quiñonero i la Coordinadora, Sra. Laura Garcia Ureña, han mantingut reunions amb diferents institucions i empreses per a impulsar els projectes turístics del Baix Llobregat dels quals cal destacar la nova oferta dirigida a un sector amb molta potencialitat, el Turisme Esportiu,  adreçat als grups semi-professionals, professionals i els grups escolars dels diferents mercats estatal i internacional. 

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, participa de nou en aquest important esdeveniment del sector per a donar a conèixer també la seva variada oferta turística al mercat estatal, un dels seus principals consumidors de turisme familiar, natura i gastronomia.

 

Imatges adicionals: 
Turisme Baix Llobregat FITUR amb la Diputació de Barcelona
Turisme Baix Llobregat FITUR amb la Diputació de Barcelona
Turisme Baix Llobregat FITUR amb l'Agencia Catalana de Turisme
Turisme Baix Llobregat FITUR amb el Consorci Turisme Anoia

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868