El Consorci de Turisme amb APAE a la Jornada “Negoci, Turisme i Ecologia"

El passat 11 d’octubre el Consorci de Turisme va participar a la jornada Lúdic – Empresarial sota el nom "Negoci, Turisme i Ecologia" que va tenir lloc al Club de Golf Barcelona i Hotel Barcelona Golf de Sant Esteve Sesrovires.

Organitzat per APAE (Associació de Professionals Autònoms i Empreses), durant el debat de la jornada es reflexionà sobre l’eficiència del Turisme a Catalunya, el seu futur i les seves conseqüències a nivell empresarial, econòmic i social i va comptar amb la presència de més de 150 empresaris autònoms, startups, petita i mitjana empresa de Catalunya.

Tanmateix, a la taula de debat hi participà la nostra Consellera de Turisme, Gemma Rodriguez, juntament amb altres personalitats polítiques com el Director de la l’Agència Catalana de Turisme, David Font, el Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luis Rodriguez, el Regidor de Turisme de Turisme de Barcelona, Xavier Mercè,  la Directora General de l’Hotel Barcelona Golf, Mireia Escudé, el President del Club de Golf Barcelona, Santiago Rosell.

Finalitzat l’acte es van portar a terme un seguit d’activitats per conèixer les instal.lacions, així com un networking, per  fomentar la connexió i el negoci entre els empresaris assistents.

(dent d'APAE)

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868