La campanya ESNADAL.CAT al Baix Llobregat ja té guanyadora

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, el passat mes de desembre, va posar en marxa, una original campanya de promoció turística per compartir la il·lusió del Nadal i alhora donar a conèixer els atractius, fires i festes de la comarca per a aquestes festes nadalenques.

El web esnadal.cat, a més de ser l’aparador de la gran quantitat d’esdeveniments nadalencs, va convidar als usuaris a compartir els seus desitjos a l’arbre de Nadal del Baix Llobregat, escollint una bola personalitzada amb motius reconeguts de la comarca, i amb l’oportunitat de guanyar un premi molt autèntic: una cistella de productes i experiències al Baix Llobregat.

D’entre més de 1.000 participacions, la persona guanyadora del premi d'aquesta edició és la Sra. Mar Rodríguez Güemes de l’Hospitalet de Llobregat, d’acord amb el sorteig celebrat el passat 31 de desembre de 2018.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha fet el lliurament del premi, divendres 25 de gener a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

www.esnadal.cat 

#esnadal   #baixllobregat   #turismebaixllobregat

 

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868