Teatre

Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei

Téléphone: 
93 6800370
|
E-mail: 
ror@molinsderei.cat
|

El Foment naixia l’any 1921 sota el nom de Foment Agrícola, Industrial i Comercial, però en l’actualitat es coneix com a Foment Cultural i Artístic.
L’objectiu inicial de l’entitat no es diferencia molt de l’actual. Com totes les entitats fundades en aquells anys, els seus objectius eren promoure la convivència i fraternitat entre els molinencs i gent de la comarca del Baix Llobregat.
A l’actualitat la idea inicial ha perdurat i segueix tenint com objectiu promoure la convivència entre les persones alhora que facilitar la integració de les noves generacions de molinencs i nou vinguts.
El Foment Cultural i Artístic és un dels motors culturals del municipi de Molins de Rei. Actua d’eix vertebrador entre l’oferta cultural i els molinencs. Cal dir que dins el programa estratègic “Fomentem la cultura” de la pròpia entitat, que promou i diversifica el lleure, intentem facilitar l’accés de tots els públics a les activitats culturals més diverses.
El Foment en l’actualitat juga a fer cultura, més ben dit, és una eina que està a disposició de totes aquelles persones que tingui inquietuds culturals i artístiques.
Actualment el Foment té una programació estable que compta amb el cine club (cada quinze dies), ball amb músics en directe tots els diumenges per la tarda, cinema infantil (un diumenge del mes), balls de saló (el segon i quart dissabte del mes) i ball country (quart dissabte del mes).
El Foment també acull a les seves instal·lacions el Grup de teatre Filagarsa del Foment, que en els darrers anys s’ha consolidat amb un dels grups amb mes projecció del teatre amateur de Catalunya, el Cine Club Hal 2002, a més de comptar amb les Seccions de Billar i d’Escacs.
També comptem amb una biblioteca on si poden fer tot tipus d’actes com presentacions de llibres, exposicions... A la sala del teatre també si fan tot tipus de celebracions, festivals, filmacions, actes socials i familiars, etc.
El Foment ha estat des de la seva fundació un referent bàsic pel que fa a la cultura i lleure a Molins de Rei. La seva fundació concorda en el temps amb el període post-renaixença, en el que va donar un impuls decisiu i històric al desplegament essencial del teixit associatiu a la nostra Vila. Des de la seva fundació el Foment manté l’esperit inicial d’impulsar i mantenir les activitats culturals i artístiques a la Vila, incorporant iniciatives solidàries i de lleure en l’àmbit municipal.

Informations d'intérêt

Passeig del Terraplé, 49
08750 Molins de Rei
Espagne
Téléphone: 
93 6800370
E-mail: 
ror@molinsderei.cat
Horaire: 
Son variats, en funció del tipus d’activitat del teatre.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868