Guia de l'oci

Escapada romàntica al Salles Hotels Ciutat del Prat

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
93 378 83 33
|
Email : 
cialcdp@salleshotels.com
|
Escapada romantica

Encantador establiment de 4* que t'espera per a una estada idíl·lica de cap de setmana al Prat de Llobregat. Totes les nostres instal·lacions estan pensades per al teu benestar i confort: descobreix el nostre centre de Wellness per relaxar-te tranquil·lament i donar-li al cos la cura que tant necessita. Nostre estarà encantat de presentar-te la seva cuina mediterrània, que aposta pels productes locals i de temporada. Totes les habitacions de l'hotel es caracteritzen pel disseny clàssic i t'acullen en un ambient ampli i tranquil.

Escapada Romàntica:
- Botella de cava de benvinguda
- Fruites amb xocolata a l'habitació (per estada)
- Pàrquing inclòs

 

 

 

 

Mesures de seguretat: 
-Pagament amb targeta de crèdit i datàfon. -Desinfecció d'objectes com a bolígrafs, claus d'habitacions i datàfon després del seu ús. -Mampares de separació en punts d'atenció. -Realització de control de temperatura a tots els nostres empleats. -Accés directe a la majoria de les habitacions sense passar per les zones comunes. -Incorporació de Gel hidroalcohòlic en el conjunt de gentileses. -Protocols de neteja i desinfecció exhaustius de les habitacions després de la sortida dels hostes. Tractaments especials per als sistemes de ventilació. -Restauració: establiment de torns per a esmorzars i sopars, separació de 2 m entre taules amb la consegüent reducció de l'aforament i augment de l'espai lliure, aforament limitat d'accés al bufet, ús preceptiu de màscara i guants per al servei de bufet. Desinfecció de mans en els accessos del restaurant, eliminació de cartes físiques i utilització de sistemes digitals. Bufet amb mesures seguretat. Bufet desdejuno amb porcions individuals i productes envasats. -Eliminació de tota la papereria de les habitacions. -Ús de l'ascensor exclusivament individual o en grup familiar. -Aforament limitat i garantia d'espais sense saturació. -Eliminació de targetes de canvi de tovalloles. -Zona piscina: separació de gandules juntament amb el control d'aforament. Neteja i desinfecció reforçades de l'àrea de piscina; productes especials per a la desinfecció de l'aigua seguint les directrius de les autoritats sanitàries. -Neteja i desinfecció reforçades del paviment de tot el complex hoteler.
Data celebració: 
Fins el 31 de març 2021
Població: 
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Avenida remolar, 46
Preu: 
Des de 107 € IVA inclòs.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Salles hotels ciutat del Prat
Telèfon: 
93 378 83 33
Email : 
cialcdp@salleshotels.com


Escapada romantica

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868