Guia de l'oci

Cantada de Caramelles “confinades” a Esparreguera

Població: 
Esparreguera
|
Telèfon: 
93 685 24 00
|
Email : 
caramelles.esparreguera@gmail.com

Com cada any per aquestes dates, celebrem la tradicional cantada de caramelles d’Esparreguera. 

La cantada excepcional d’aquest any, se celebrarà als balcons i finestres de la vila, i ho hem batejat amb el nom de “Cantada confinada”, els Caramellaires de La Passió d’Esparreguera convoquem a tots els esparreguerins i esparreguerines que ho vulguin aquest proper dissabte 11 d’abril a les 6 de la tarda als balcons i finestres de cada casa.

Per poder cantar tots alhora i perquè la cantada sigui tot un èxit, comptem amb l’ajuda de Ràdio Esparreguera a través del dial 89.4 on ens posaran les cançons i tots des de casa nostra podrem seguir la cantada. És important seguir la cantada des del balcó i amb una ràdio convencional, recomanem no connectar-se via aparells digitals, com tampoc si connecteu uns altaveus, fer-ho via Bluetooth, per evitar que hi hagi el retard del delay.

Les Caramelles d'Esparreguera 2020 volen ser també un particular homenatge a qui ha estat l'ànima d'aquesta tradició durant molts anys i qui ha estat l'autor de les cèlebres melodies i de bona part de les lletres, el mestre Josep Borràs i Farrés, qui va morir el passat diumenge de Rams a l'edat de noranta anys.

 Per seguir informats de tot i de totes les novetats, us recomanem que ens seguiu a les xarxes socials, sobretot a Instagram i Facebook.

 

Data celebració: 
11 d'abril
Horari de visita: 
18 h
Població: 
Esparreguera
Documentació adjunta: 

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Caramelles Esparreguera
Telèfon: 
93 685 24 00
Email : 
caramelles.esparreguera@gmail.com


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868