Guia de l'oci

2n Festival de Cinema Natura de Cervelló

Població: 
Cervelló
|
Telèfon: 
93 660 00 70
|
Email : 
comunicacio@cervello.cat
|
Cartell 2n Festival de Cinema Natura de Cervelló
Cartell programació 2n Festival de Cinema Natura

Cervelló celebrarà del 29 de maig al 2 de juny la 2a edició del Festival Cinema Natura de Cervelló. El Centre Cívic l’Ateneu serà l’epicentre d’un festival que sota el lema “Tot el que pots somiar, tot el que cal despertar” té com a objectiu aprendre a cuidar i respectar el medi ambient i el patrimoni que ens envolta mitjançant el setè art i donant cabuda a qualsevol gènere: terror, drama, comèdia, fantasia o documentals.

 El festival projectarà 8 curtmetratges seleccionats a concurs més 5 pel·lícules amb temàtica relacionada amb la natura i el medi ambient. S’atorgaran 5 premis: el que decidirà el públic assistent al certàmen, el del jurat, el millor curtmetratge rodat a Cervelló, el millor mòbil film i un honorífic per a la Greta Thunberg.

A més de les projeccions, s’han organitzat activitats paral·leles amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, com una exposició de fotografia, una xerrada sobre energies alternatives i una caminada per visitar punts emblemàtics de la natura del territori.

Data celebració: 
Fins al 2 de juny de 2019
Horari de visita: 
Consulteu programa adjunt
Població: 
Cervelló
Adreça on té lloc l'activitat: 
Centre Cívic l'Ateneu i d'altres
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Cervelló
Telèfon: 
93 660 00 70
Email : 
comunicacio@cervello.cat


Cartell 2n Festival de Cinema Natura de Cervelló Cartell programació 2n Festival de Cinema Natura

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868