34a Festa de la Cirera a Santa Coloma de Cervelló

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

La Festa de la Cirera arrencà l’any 1986 gràcies a l’esforç d’un grup de pagesos i pageses que amb la intenció de reivindicar la importància de la seva feina, van decidir fer una mostra dels seus productes, amb la Cirera com a protagonista. L’esdeveniment es va repetir a l’any següent amb una mostra diferent, i axí cada any.

Amb el pas dels anys la Festa s’ha anat diversificant i, mantenint la Mostra de la Cirera com a punt central, s’han anat afegint altres actes festius i tradicionals. Es pot degustar i comprar cireres, i és que diuen que ...no hi ha cirera millor que la de Santa Coloma de Cervelló.

La Mostra de la Cirera és la columna vertebral de la Festa. Des de fa ja trentra-tres anys, dues generacions de colomins i colomines, han treballat durant molts mesos abans que les cireres madurin, per acabar elaborant escenaris fantàstics i sorprenents que mai ens deixen indiferents. 

Molts voluntaris i voluntàries ja han posat fil a l’agulla per preparar la 34a mostra de la Cirera. Si teniu ganes de participar hi sereu molt benvinguts!

Contacte
Telèfon
93 634 08 02 - 93 645 07 00
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló
Data de celebració
Del 31 de maig al 2 de juny de 2019
Població
Santa Coloma de Cervelló
Adreça on té lloc l'activitat
Als carrers del Casc Antic