58a Edició Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Qui no ha sentit a parlar del Pessebre Vivent de Corbera? La població és un referent durant les festes de Nadal per la seva representació viva del naixement de Jesús, a Betlem, i que s’ha convertit en patrimoni immaterial esdevenint un dels més importants i visitats de tot Catalunya. Aquest famós pessebre es representa des de l’any 1962 i és un dels més antics del país.

Més de 200 actors es posen a la pell dels personatges de cada escena pessebrística, dins el marc incomparable del paisatge natural de la Penya del Corb. Aquest mes de desembre i fins el 13 de gener, coincidint amb les festivitats de Nadal, podreu recórrer els 700 metres d’aquest pessebre i barrejar-vos amb les figures vivents que hi participen, com l’àngel de l’anunciació, els pastorets, les bugaderes, el nen Jesús i la família de Natzaret, comerciants i gent que realitza diversos oficis. A més, es canten nadales i es fa cagar el tió. En definitiva, una experiència única que no us podeu perdre!

El vell somni de poder passejar-se pel pessebre de molsa, entre boscos, rius i figures vivents, envoltats de penya-segats i de fogueres amb pastors i rabadans que dormen al ras,... L'Anunciació, els pastors amb el ramat, la masia catalana, les dones rentant, el paller, la cova, l'aparició de l'Àngel, els Reis d'Orient, la fugida a Egipte, el poble de Natzaret amb el mercat i els artesans, el ferrer treballant, els nens fent cagar el tió...     

Del 30 de novembre de 2019 al 12 de gener de 2020 (dies puntuals, consultar calendari)

Preu de les entrades: consultar web.

 

Contacte
Correu electrònic
info@pessebrecorbera.cat
Telèfon
93 688 10 89
Nom de l'empresa organitzadora
Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat
Data de celebració
Fins el 12 de gener de 2020
Horari
Passis a les 18, 19 i 20 h - Consultar dies
Població
Corbera de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Carrer del Canigó, 41, 08757 Corbera de Llobregat, Barcelona
Preu
A consultar