6a edició del Festival PAS 2019

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Aquest any, el festival PAS de Martorell ens porta una programació excel·lent i molt variada!

ORQUESTRA DEL REIAL CERCLE ARTÍSTIC DE BARCELONA - Divendres 5 de juliol 22.30 h

Presenta 80’s Symphonic, un espectacle multifacètic i original fins al moment. Un programa en viu i amb sorpreses escèniques que faran vibrar amb els èxits més característics de la dècada dels 80.

A partir d’uns arranjaments fets per un compositor de renom i en exclusivitat per a aquesta producció, els espectadors podran gaudir de les obres més representatives i en format diferent de Queen, Abba, Michael Jackson, A-ha, Madonna, Boney M…

MARUJA LIMÓN - Dissabte 6 de juliol 22.30 h

Les cinc integrants de Maruja Limón es llancen a l’aventura amb Mas de ti, una narració de les seves vides, on transmeten ganes d’«echar pa’lante, nunca pa’trás». Amb un missatge d’esperança, alegre i positiu.

Varietat d’influències musicals que transmeten entre els ritmes llatins, la música mediterrània i el pop, totes elles articulades entorn una arrel flamenca i el so cubà.

LUÍSA SOBRAL - Divendres 12 de juliol 22.30 h

Una de les més importants compositores i intèrprets actuals de la nova generació de músics portugueses.

Aquest cinquè àlbum de Luísa Sobral , Rosa, està produït pel català Raül Refree, un dels més prestigiosos productors i multiinstrumentistes (productor de Mala Rodriguez, Sílvia Pérez Cruz i Rosalia).

La lisboeta es va donar a conèixer al gran públic quan el seu germà, Salvador Sobral, va guanyar el festival d’Eurovisió 2017 interpretant un tema d’ella, “Amor pelos dois”. Luísa té un recorregut imparable: és una intèrpret versàtil i la seva veu distintiva li permet brillar en tot tipus de registres, encara que el folk i el jazz predominen en el seu cançoner pop.

XIULA (PETIT PAS) - Dissabte 13 de juliol 20h

A Donem-li una volta al cos proposen fer un viatge a dins el cos humà, vivint aventures i experimentant emocions. Un espectacle fresc, atrevit i canyero que no deixa indiferent, on es viuen valors i emocions. En l’espectacle es combina música, dinàmiques, jocs i sentit de l’humor per fer participar i ballar petits i grans.

En aquesta ocasió es presenten en format big bang, una tremenda descàrrega d’energia, reunint els ingredients principals d’un bon festival: rauxa, sentit de l’humor, celebració, arrels, alegria i familiaritat. Sense deixar de banda un tret característic del grup: cançons i dinàmiques amb bon contingut educatiu i de valors.

MÓNICA GREEN - Dissabte 13 de juliol 22.30 h

Project Soul és el projecte més ambiciós de la cantant nord-americana, establerta a Barcelona. Una recopilació de temes de soul, blues, funk i R&B dels principals èxits de la música negra dels 60, 70 i 80, que han passat a la història i que formen part de la seva vida. Amb una posada en escena espectacular, la banda transmet al públic tota l’energia del seu directe, formant la millor banda de música negra del país.

GRUPO COMPANY SEGUNDO - Divendres 19 de juliol 22.30 h

La música de Máximo Francisco Repilado Muñoz (Company Segundo), artista de renom internacional i patriarca dels soneros, és tan viva com sempre gràcies al treball entusiasta de la formació que durant dècades ha girat pel món. Dirigida en l’actualitat per seu fill, Salvador Repilado, són els actuals ambaixadors de la música tradicional cubana, arrelats en la tradició. Aquest grup interpreta “Macusa”, “Sabroso”, “Las flores de la vida” i, per descomptat, “Chan Chan”, tema del documental Buena Vista Social Club gràcies al qual, el 1997, el món es va rendir al seu so.

XICS' NROLLS BAND (PETIT PAS) - Dissabte 20 de juliol 20h

Clàssic rere clàssic, èxit rere èxit, Xics’n’roll Band presenten les bandes més mítiques de la història del rock. Una manera divertida i amena d’introduir els més petits en la música moderna i tota una oportunitat per als pares i mares de tornar a vibrar i cantar amb els clàssics!

FLORE M - Dissabte 20 de juliol 22.30 h

Una veu amb cor i ànima, tant dolça com poderosa, un veritable talent francès a descobrir. Una música amb molta emoció, una personalitat artística autèntica, amb admiració i entrega absoluta a un estil musical que fa vibrar.

Cantant, compositora i intèrpret, és un veritable talent a descobrir en un món tan sensible i sensual com dinàmic i genuí

Fitxers adjunts
Contacte
Correu electrònic
cultura@martorell.cat
Telèfon
93 774 22 00
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Martorell
Data de celebració
19 i 20 de juliol de 2019
Població
Martorell
Adreça on té lloc l'activitat
Pont del Diable