Guia de l'oci

8è Tast d'Espectacles Familiars a Sant Feliu de Llobregat

Població: 
Sant Feliu de Llobregat
|
Telèfon: 
93 666 47 77
|
Email : 
tast@fundacioxarxa.cat
|
8è Tast d'Espectacles Familiars

Enguany el Tast es divideix en la Gala de dansa, que tindrà lloc a partir de les 10.30h a la Sala Ibèria amb 4 espectacles:  el jazz i claqué de 'Barcelona Rhythm Tap'; Anna Arboix cia de dansa que ens presentarà El Trencanous; Cia Artgila, que donarà la seva visió del cicle de la vida amb l'espectacle L'erugueta i la papallona i Addaura Teatre Visual i ens presentarà la seva poesia visual amb Klé.   

I per la tarda, a partir de les 17.30h, el Teatre elCentre de Sant Feliu, serà l'escenari del Tast amb 8 companyies que presentaran 10 minuts dels seus espectacles davant de públic i programadors. Les companyies que faran el tast són: Jordi Quimera, amb la proposta Teorema Quimera (màgia); Antonella D’Ascenzi, amb Piccolo Circ de Fil (dansa, titelles i teatre visual); Engruna Teatre i la seva obra Sopa de pedres (teatre); la Cia. Petit Bombay, i El petit príncep (titelles); la Cia Bool presenta Avua (espectacle multidisciplinar); Môesia, que presenta Mô Clown (clown); la companyía Punt Moc que presenta Denarius World (mim, teatre físic) i La Roda Produccions que farà el tast de l’obra Gospel for kids (teatre musical).

Data celebració: 
16 de Novembre 2019
Horari de visita: 
Consultar programa
Població: 
Sant Feliu de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Diferents espais de la ciutat
Preu: 
A consultar
Documentació adjunta: 

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Fundació Xarxa
Telèfon: 
93 666 47 77
Email : 
tast@fundacioxarxa.cat


8è Tast d'Espectacles Familiars

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868