Guia de l'oci

Coneix en Sabanni, el pallasso més divertit!! a Corbera de Llobregat

Població: 
Corbera de Llobregat
|
Telèfon: 
662595218
|
Email : 
laxarxacorbera@gmail.com
|

En Sabanni avui arriba disposat a veure un espectacle. Però... Ostres, tu! Sembla que la persona que actua, és ell! I no hi comptava! I ara, què, Sabanni? Tranquils, amb unes gotes de màgia, enginy, un colom, i mooooooltes rialles, la farem grossa, i ens ho passarem d'allò més bé! El pallasso sempre fa riure, això ja ho sabem, però i si a més de fer-nos un tip de riure, aprenguéssim el valor de l'amistat, la solidaritat, la lluita per allò que desitges, l'amor pels animals i el treball en equip? No trobeu que seria màgic? Coneix en Sabanni, el pallasso més divertit!! Amb aforament limitat i les mesures COVID, segons el pla vigent del Procicat.

Mesures de seguretat: 
MESURES INDIVIDUALS: Per accedir a la sala caldrà l'ús obligatori de mascareta. Recorda que al teatre cal mantenir una distància de seguretat entre persones, (en aquest cas unitats familiars o grups de convivència). L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les indicacions de les voluntàries de La Xarxa-Corbera. Serà necessari arribar al teatre amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada. En cas contrari, no es garanteix el seient. Ocupeu exclusivament els seients assignats per a vosaltres. Podeu anar als lavabos amb la mascareta posada, respectant-ne la capacitat màxima i la distància de seguretat. Si penses que pots tenir símptomes del covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos al teatre ben aviat!
Data celebració: 
18 d'abril de 2021
Horari de visita: 
12.00 h
Població: 
Corbera de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Teatre Sant Telm c/Andreu Cerdà, 12 Corbera de Llobregat
Preu: 
8 €

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
XARXA-CORBERA
Telèfon: 
662595218
Email : 
laxarxacorbera@gmail.com


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868