Dia Internacional dels Museus a Esplugues

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Apunteu-vos les dates i esteu atents a les nostres xarxes socials, aquest any celebrarem el Dia Internacional dels Museus digital. Sota el lema “Museus per la igualtat i la inclusió” hem preparat activitats i recursos per tothom que podreu trobar als nostres Facebook, Twitter,Instagram i Youtube.

Encara que les nostres portes estiguin temporalment tancades, “Obrim les finestres” del Museu Can Tinturé, per descobrir petits secrets de les nostres rajoles. Una píndola audiovisual per conèixer la història d’una rajola que es van coure als forns d d’Esplugues fa més de 150 anys.

Els Museus d’Esplugues, fa més de deu anys que vam iniciar el nostre pla d’accessibilitat, i els propers dies volem mostrar-vos una petita part de la feina feta durant aquest temps amb l’objectiu de treballar per uns museus cada dia més propers, inclusius, accessibles i socials.

I els més petits...

Al nostre Youtube podreu trobar diferents tutorials de tallers per fer en família des de casa. Són activitats dissenyades per gaudir grans i petits, pensades per a tots els nens i nenes, incorporant elements sensorials.

El tutorial per fer el vostre propi “Joc de les parelles” a partir de models de la Col·lecció de rajola de mostra Salvador Miquel, incorpora pictogrames que faciliten la interacció dels infants amb TEA, audio-descricipció per persones cegues i intèrpret en llengua de signes catalana, gràcies a la col·laboració de FESOCA.

Ens trobareu a :

Facebook https://www.facebook.com/MuseusdEsplugues

Twitter : https://twitter.com/MuseusEsplugues

Instagram  https://www.instagram.com/museus_esplugues/

Youtube https://www.youtube.com/channel/UCneJk88G-0_2BfEpKvvOkVA

Aquest any més que mai, el Dia Internacional dels museus volem estar al vostre costat.

I aviat #tornaremalsmuseus

Contacte
Correu electrònic
museus@esplugues.cat
Telèfon
677490676
Nom de l'empresa organitzadora
Museus d'Esplugues de Llobregat
Data de celebració
Del 16 al 24 de maig de 2020
Horari
Lliure
Població
Esplugues de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
a casa
Preu
Gratuït