Guia de l'oci

Dia Internacional dels Museus a Esplugues

Població: 
Esplugues de Llobregat
|
Telèfon: 
677490676
|
Email : 
museus@esplugues.cat
|
Imatge gràfica Dia Internacional als Museus d'Esplugues

Apunteu-vos les dates i esteu atents a les nostres xarxes socials, aquest any celebrarem el Dia Internacional dels Museus digital. Sota el lema “Museus per la igualtat i la inclusió” hem preparat activitats i recursos per tothom que podreu trobar als nostres Facebook, Twitter,Instagram i Youtube.

Encara que les nostres portes estiguin temporalment tancades, “Obrim les finestres” del Museu Can Tinturé, per descobrir petits secrets de les nostres rajoles. Una píndola audiovisual per conèixer la història d’una rajola que es van coure als forns d d’Esplugues fa més de 150 anys.

Els Museus d’Esplugues, fa més de deu anys que vam iniciar el nostre pla d’accessibilitat, i els propers dies volem mostrar-vos una petita part de la feina feta durant aquest temps amb l’objectiu de treballar per uns museus cada dia més propers, inclusius, accessibles i socials.

I els més petits...

Al nostre Youtube podreu trobar diferents tutorials de tallers per fer en família des de casa. Són activitats dissenyades per gaudir grans i petits, pensades per a tots els nens i nenes, incorporant elements sensorials.

El tutorial per fer el vostre propi “Joc de les parelles” a partir de models de la Col·lecció de rajola de mostra Salvador Miquel, incorpora pictogrames que faciliten la interacció dels infants amb TEA, audio-descricipció per persones cegues i intèrpret en llengua de signes catalana, gràcies a la col·laboració de FESOCA.

Ens trobareu a :

Facebook https://www.facebook.com/MuseusdEsplugues

Twitter : https://twitter.com/MuseusEsplugues

Instagram  https://www.instagram.com/museus_esplugues/

Youtube https://www.youtube.com/channel/UCneJk88G-0_2BfEpKvvOkVA

Aquest any més que mai, el Dia Internacional dels museus volem estar al vostre costat.

I aviat #tornaremalsmuseus

Data celebració: 
Del 16 al 24 de maig de 2020
Horari de visita: 
Lliure
Població: 
Esplugues de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
a casa
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museus d'Esplugues de Llobregat
Telèfon: 
677490676
Email : 
museus@esplugues.cat


Imatge gràfica Dia Internacional als Museus d'Esplugues

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868