Guia de l'oci

El Trencanous - Ballet de Moscou a Esparreguera

Població: 
Esparreguera
|
Telèfon: 
622 32 87 22
|
Email : 
info@factoriacultural.com
|
El Ballet de Moscou torna a Esparreguera amb El Trencanous

El Trencanous és una de les obres més estimades pel públic, compta amb la música insuperable del compositor més admirat de música per a ballets: el gran Piotr Txaikovski. És una obra plena de fantasia; els protagonistes Clara i el Trencanous ens transporten a un conte fantàstic ple d'aventures i ens delecten amb danses sublims gràcies a la coreografia original de Màrius Petipà i Lev Ivanov.

 

En l'actualitat, el Ballet de Moscou s'enorgulleix de la força de la seva experiència, són més de 30 anys de gires internacionals ininterrompudes. El seu èxit resideix a sumar qualitat, compromís, passió pel món del Ballet.

 

En escena els artistes encapçalats pels solistes Elena Antsupova i Aleksandr Petrishenko, dirigits per Timur Fayziev, captiven al públic transmetent emotivitat i la tècnica més depurada de l'escola russa, interpretant en aquesta ocasió un conte fantàstic convertit en obra mestra del ballet.

Data celebració: 
17 de novembre de 2019
Horari de visita: 
18:30h
Població: 
Esparreguera
Adreça on té lloc l'activitat: 
Teatre de La Passió (Av. Francesc Marimón, 83. Esparreguera)
Preu: 
Preu: 39€ Preu 'Pack familiar': 30€/entrada (comprant 4 entrades) Preu de grup (>12): 25€ Entrades: www.factoriacultural.cat

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Factoria Produccions Culturals
Telèfon: 
622 32 87 22
Email : 
info@factoriacultural.com


El Ballet de Moscou torna a Esparreguera amb El Trencanous

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868