Estels per la Pau a la platja de Castelldefels

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

La Fundació Comparte, en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels, organitza el proper diumenge 15 d’octubre la 4ª edició d’Estels per la Pau, una jornada de sensibilització, participació ciutadana i denúncia social. Mitjançant diverses activitats, es pretén compartir amb les famílies un espai de solidaritat des del qual reclamar la pau al món i que no s’utilitzi la violència com a eina per solucionar conflictes.

La platja de Castelldefels serà l’escenari d’un acte que se celebrarà de manera simultània a gairebé una centena de ciutats d’arreu del món. A les 13:00h es durà a terme un vol massiu d’estels i es guardarà un minut de silenci en record a les víctimes de l’atemptat de Barcelona del passat 17 d’agost i en contra de qualsevol tipus de violencia.

 

 

Des de fa més de 30 anys, cada segon diumenge d’octubre se celebra el ‘Dia Internacional Estels per la Pau’ (One Sky, One World), un esdeveniment recolzat per les Nacions Unides i la Unesco que fa servir l’estel com a símbol multicultural per promoure l’enteniment entre els pobles, la justícia social i el diàleg per la convivència.

 

Per quart any consecutiu, la localitat de Castelldefels serà l’encarregada d’acollir aquesta jornada per la pau i per la resolució pacífica dels conflictes, habilitant a la platja un espai de 500 m2 on es realitzaran activitats de tot tipus, adreçades especialment al públic infantil. Així, al llarg de tot el dia, els participants podran gaudir de tallers de construcció i decoració d’estels, un jardí del vent (estels estàtics a la sorra), vols acrobàtics d’estels gegants, exhibició de balls o tallers de maquillatge, entre d’altres.

 

Fitxers adjunts
Contacte
Telèfon
936 65 11 50
Nom de l'empresa organitzadora
Fundació Comparte i Ajuntament de Castelldefels
Data de celebració
15 d'octubre
Població
Castelldefels
Adreça on té lloc l'activitat
Plaça de les Palmeres, Platja de Castelldefels