Guia de l'oci

Experimenta amb el teu GRUP FAMILIAR la pintura amb Vi (grup bombolla)

Població: 
Sant Esteve Sesrovires
|
Telèfon: 
687828778 Marta
|
Email : 
info@tintaivi.com
|
Des de 37.50€
Comprar
Taller grups bombolla - Estudi d'art Tinta i Vi
Taller grups bombolla - Estudi d'art Tinta i Vi
Taller grups bombolla - Estudi d'art Tinta i Vi
Taller grups bombolla - Estudi d'art Tinta i Vi
Taller grups bombolla - Estudi d'art Tinta i Vi
Taller grups bombolla - Estudi d'art Tinta i Vi

Activitat privada, sols per a un grup bombolla.

Experiència de pintar amb vi; inclou tast de vi o most i visita a l'estudi amb copa de cava de benvinguda i aperitiu de proximitat.

A l'estudi d'art de l'artista Marta Arañó "Tinta i Vi" de Sant Esteve Sesrovires, ubicat a la comarca del Baix Llobregat i amb vins i caves del Penedès, visitarem l'estudi amb una copa de benvinguda, realitzarem un taller de pintura amb vi en família, farem el tast del mateix vi en que haurem pintat, (els infants continuaran amb most de la zona) tot acompanyat d'un petit aperitiu de proximitat.

Practicarem aquesta tècnica tant innovadora (no cal saber dibuixar) endinsant-nos en les vinyes i paisatges de la comarca del Penedès mitjançant projeccions de la zona.

El vi utilitzat pels infants no conté alcohol.

Gaudirem amb qui més estimem d'una experiència plena de noves sensacions.

Activitat per al nostre grup familiar, amb qui convivim cada dia i a qui el COVID ens anomena grup bombolla. Una activitat segura i on no t'has de preocupar pel risc de cap contagi. L'estudi ha obtingut el distintiu Safe Travels, per a gaudir de les activitats amb seguretat i tranquil.litat.

Durada d'1h 30' a 2h

Grup familiar màxim de 6. Si el bon temps acompanya l'activitat es farà a l'exterior, al jardí de l'estudi. S'accepten mascotes (cal avisar en la reserva)

S’ofereix la possibilitat de recollir a la família a l'estació de tren de  FGC (Cal comunicar-ho al fer la reserva).

Des de 37.50€
Comprar
Mesures de seguretat: 
En tot el recinte (interior i jardí), s'ha de mantenir la distància de seguretat de 2mts o la màxima possible. en tot moment serà obligatori l'ús de mascareta. L'estudi posa a la disposició dels visitants mascaretes i guants d'un sol us a preu de cost. Les zones hauran estat desinfectades amb productes específics i amb virusides abans de cada activitat i un cop finalitzades. A l'entrada de l'Estudi hi haurà 2 catifes, una amb alcohol per desinfectar les soles de les sabates en l'accés a l'interior i una altra per l'assecament. El material haurà estat tot esterilitzat, es proporcionarà 1 pac per cada assistents que després del seu us, es tornarà i serà esterilitzat de nou. El material no es podrà compartir. Les copes dels tastos hauran estat desinfectades amb virusides durant 24h i rentades posteriorment en rentavaixelles a màxima potència. Les taules, els mantells i cadires s'hauran desinfectat abans de totes les activitats i un cop finalitzades. El WC es podrà utilitzar amb 30' de distància d'una persona a una altra, avisant a Marta pel seu coneixement, perquè quan es realitzi l'ús es desinfectarà amb un virusida i que es deixarà actuar durant aquest temps apart de desinfectar els poms i d'altres elements d'ús. Els plats i d'altres utensilis en els aperitius (si es dona el cas) seran d'un sol ús. Si l'activitat es realitza en la sala interior, es mantindran les mesures descrites afegint la ventilació de la sala, 15' cada hora o es tindrà oberta la finestra en tota la durada de l'activitat (depenent de l'estació anual), en tot moment serà obligatori l'ús de mascareta. Per part de Tinta i Vi, s'entregarà als usuaris una Declaració Autoresponsable, on estaran indicades les mesures se seguretat aplicades en l'activitat per a la seva tranquil•litat, on es demanarà les seves dades per en cas de contagi, es pugi fer el seguiment de l'usuari per part de les Autoritats Sanitàries; en cap cas es faran servir per a qualsevol altre ús. També en aquest document, l'usuari declara que ni el signat de la Declaració, ni el seu nucli familiar, tenen cap símptoma que pugui fer pensar que en aquell moment puguin estar contagiat el SARS-COV2. En el cas de tallers per a nens, aquest Declaració la hauran de complimentar els pares abans de començar l'activitat . Agraeixo a tots els usuaris la seva responsabilitat d'actuació davant aquesta pandèmia i que segur amb la voluntat i esforç de tots, acabarem amb ella. Sant Esteve Sesrovires, febrer 2021 Signat Marta Arañó (Titular de Tinta i Vi)
Data celebració: 
Durant tot l'any 2021
Horari de visita: 
Segons necessitats del client
Població: 
Sant Esteve Sesrovires
Adreça on té lloc l'activitat: 
Carrer Roser 7; Sant Esteve Sesrovires
Preu: 
- Grup familiar de 6: 225€ - Grup familiar de 5: 188€ - Grup familiar de 4 o menys: 150€

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Tinta i Vi, Estudi d'art Marta Arañó
Telèfon: 
687828778 Marta
Email : 
info@tintaivi.com


Taller grups bombolla - Estudi d'art Tinta i Vi Taller grups bombolla - Estudi d'art Tinta i Vi Taller grups bombolla - Estudi d'art Tinta i Vi Taller grups bombolla - Estudi d'art Tinta i Vi Taller grups bombolla - Estudi d'art Tinta i Vi Taller grups bombolla - Estudi d'art Tinta i Vi

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868