Fira Avícola de la Raça Prat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El Prat acollirà la 44ª Fira Avícola de la Raça Prat del 15 al 17 de desembre. Un any més, es posarà l’accent en l’excel·lència dels productes de proximitat, el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat, i en la gastronomia.

Aquesta cita anual s’ha convertit en una fira de referència, no només al Baix Llobregat, sinó arreu de Catalunya, juntament amb la del gall de Vilafranca del Penedès. El Pota Blava compta amb el segell europeu d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP). 

La principal novetat d’aquesta edició és el trasllat de la fira a la Granja de la Ricarda, una antiga granja reconstruïda, que connecta amb la voluntat de la fira de posar en valor els productes de proximitat. Gràcies al trasllat d’ubicació, la superfície firal s’ha ampliat a més de 19.000 m2.

La Fira acollirà prop de 150 expositors de productes avícoles, agrícoles i ramaders d’arreu del país i els visitants podran gaudir de la gastronomia local a Fira Tapa Pota Blava. S’hi podran degustar tapes, platets i menús amb pollastre Pota Blava i Carxofa Prat, a més d’esmorzars de pagès i de demostracions de cuina en directe (showcooking). També podran comprar productes de proximitat al Mercat de Pagès el diumenge 17 de desembre.

A més, en el mateix recinte de la Granja de la Ricarda, la Fira Avícola acollirà tres mostres més: la 30ena Mostra Comercial, la 15ena Mostra d’Entitats i la I Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat  (FESCdBLL). 

Pel que fa a la Mostra d’Entitats, es podran trobar espais expositius o gaudir d’activitats organitzades per més d’un centenar d’entitats d’àmbit cultural, educatiu, social, esportiu... 

La Mostra Comercial del Prat té caràcter multisectorial, acull diferents sectors d’activitat econòmica i hi participen expositors del comerç i serveis locals i també d’altres expositors que vénen de fora, oferint una amplia gamma de productes i serveis. 

Contacte
Telèfon
93 379 00 50
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament del Prat de Llobregat
Data de celebració
Del 15 al 17 de desembre
Població
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Granja de la Ricarda