Guia de l'oci

Fira de la Candelera de Molins de Rei

Població: 
Molins de Rei
|
Telèfon: 
93 680 03 70
|
Email : 
candelera@molinsderei.cat
|

La Candelera, la Fira de les Fires, prendrà Molins de Rei per 169 anys consecutius, els dies 31 de gener, 1 i 2 de febrer 2020, posant especial accent a valors com la sostenibilitat, la solidaritat i la inclusió de persones amb diversitat funcional. El convidats d'enguany són la Fira Internacional de Ceràmica d'Argentona i la DO Catalunya. 

 

La Fira manté la nova estructura que agrupa tots el estands i activitats al voltant de cinc grans àmbits: natura, gastronomia, empresa, cultura i ciutat. Això permet identificar millor els entorns temàtics i dirigir la gent pels diferents espais de forma eficient. Aquest any cal destacar també els diferents Escapes Room per a grans i petits, demostracions de robots i conferències sobre economia circular. 

 

La Fira de la Candelera de Molins de Rei va ser declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional, a proposta de la conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el mes de desembre de 2002, en considerar-se una celebració integrada per un conjunt estructurat de manifestacions de la cultura tradicional catalana d’especial arrelament i rellevància tant  en l’àmbit local com a nivell nacional.

 

Aquesta Fira, amb el planter com a element diferencial, és un bon exponent per a un important nombre de sectors que abasta aspectes ben diversos de l’economia del país. Sectors des de l’agricultura, a l’automoció, passant pel comerç, la indústria, els brocanters, el col·leccionisme, l’alimentació, els vins, les arts, la natura, les noves tecnologies... tothom vol estar present a una de les Fires més antigues de Catalunya.

 

Data celebració: 
Del 31 de gener al 2 de febrer de 2020
Horari de visita: 
Divendres de 15h a 22h, dissabte de 10h a 22h i diumenge de 10h a 21h
Població: 
Molins de Rei
Adreça on té lloc l'activitat: 
Molins de Rei
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Molins de Rei
Telèfon: 
93 680 03 70
Email : 
candelera@molinsderei.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868