Guia de l'oci

Fira Infantil de Nadal a Cornellà

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
93 474 02 02
|
Email : 
ngracia@procornella.cat
|
Diversió a dojo!
La Fira Infantil de Cornellà celebra les noces de plata
Tallers de tota mena!

La fira més esperada pel públic infantil commemora enguany els seus 25 anys de vida. I ho fa des de la maduresa i des de la popularitat que s’ha guanyat per la qualitat de la seva oferta, amb diversió assegurada, però sense oblidar la divulgació de valors educatius i culturals. I per celebrar-ho, a més dels espais habituals, enguany fem un esment especial al món del circ, vist com a porta dels somnis per grans i petits. Gràcies a la col·laboració de Kanaya Circ, estrenem un taller molt especial. La canalla podrà aprofundir en aquest món aprenent a fer malabars o gaudint amb pallassos però, el més important, entenent el circ com a eina de treball social i com a mitjà per a treballar el respecte, la solidaritat i l’autosuperació, segons ho defineix Kanaya Circ. Aquesta serà la principal novetat d’una edició carregada de sorpreses i que obrirà les seves portes el dia 23 de desembre i s’allargarà fins el darrer dia de l’any, el 31 de desembre (dies 25 i 26 tancat). Però uns quatre mil escolars d’Educació Primària de diferents centres del Baix Llobregat podran gaudir uns dies abans del saló per què la fira obre per a escoles (prèvia visita concertada) els dies 18, 19 i 20 de novembre.

La 25ena edició de la Fira Infantil comptarà amb les seccions habituals: àrea destinada a tallers que desenvolupen la creativitat i la imaginació dels nanos, un 35% dels 8.300 metres quadrats que ocupa el saló seran per practicar diferents disciplines esportives i la zona d’atraccions de fira i castells inflables.

Tallers per a desenvolupar la creativitat

Any rere any, detectem la importància d’aquesta àrea i com el petit públic reclama aquests tipus d’activitats. Enguany comptem amb Corcrenata, de maquillatge artístic, i el taller de Gomaeva per deixar volar la imaginació fent peces amb aquest material. Després de la gran acollida del taller de Terrisseria de Santi Valldeperas l’any passat, enguany tornem a comptar amb ell donant la possibilitat als més petits de modelar les seves pròpies creacions. Enguany comptem amb Perruqueria Alarcón per fer-se pentinats especials i maquillar-se per a l’ocasió. El taller dentista torna també aquesta edició i crida l’atenció dels més petits que, sobretot, aprenent a tenir cura de les seves dents jugant.

Entre les novetats d’aquesta zona destaquem el taller de circ que ens arriba de la mà de Kanaya Circ i la fira Al teu aire ens porta un taller de xapa per enganxar en la roba amb el nostre nou logotip, una emoticona nadalenca. També podran fer clauers o penjolls.

I atenent la gran acceptació que van tenir l’any passat els tallers que van desenvolupar els cossos de seguretat, enguany tornem a comptar amb ells duplicant l’espai del circuit d’activitats de la Guàrdia Urbana i amb més secrets que desvetllaran els agents dels Mossos d’Esquadra sobre la seva feina diària. Altres tallers que repeteixen són Toc-toc, joc de portes o els tallers de medi ambient amb objectes reciclats.

Els espais pels més petits

Gràcies a la col·laboració de la Ludoteca del PELL i de la Ludoteca El Dau, els més petits gaudiran de joc simbòlic, jocs de taula i d’àmplia zona de joc especialment dissenyat per ells.  Els més menuts també podran gaudir amb les atraccions típiques de fira, els llits elàstics, els cotxes de xoc, castells inflables, tobogans i actuacions en viu.

Foment de l’esport en equip

Al llarg d'aquests dies es podran practicar en el saló bàsquet 3x3, futbol sala, tennis taula, mini tennis, pàdel, mini futbol, mini handbol, etc. L’objectiu es donar preferència a la pràctica d’esports en equip. Així els monitors del grup de Voluntaris de Cornellà s’encarregaran d’organitzar petits campionats oberts a la participació de tots els nens i nenes.

I per commemorar els 25 anys de Fira Infantil de Nadal, mantenim els preus en un saló on els adults no tenen cap despesa. L’entrada és per unitat familiar. Així, la unitat familiar amb un nen pagarà 7€ per dia, una família amb dos nens pagarà 12€ i una unitat familiar amb tres nens haurà d’abonar 15€.  La Fira Infantil de Nadal obrirà tots els dies d’11h a 20h a excepció dels dies 24 i 31 que es tancarà a les 18h.

 

Fira Infantil de Nadal

Dies obert al públic: Del 23 al 31 de desembre 2017 (excepte dies 25 i 26 de desembre)

Dies per escoles: 18, 19 i 20 de desembre de 2017

25 i 26 de desembre tancat

Horari: d’11h a 20h excepte 24 i 31 de desembre d’11h a 18h

Data celebració: 
Del 23 al 31 de desembre 2017
Horari de visita: 
Tots els dies d'11h a 20h excepte els dies 24 i 31 de desembre d'11h a 18h
Població: 
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Tirso de Molina, 34
Preu: 
Unitat familiar amb un menor entre 2 i 12 anys: 7€ Unitat familiar amb dos menors entre 2 i 12 anys  12€ Unitat familiar amb tres menors entre 2 i 12 anys  15€

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Fira de Cornellà
Telèfon: 
93 474 02 02
Email : 
ngracia@procornella.cat


Diversió a dojo! La Fira Infantil de Cornellà celebra les noces de plata Tallers de tota mena!

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868