Geocaching al Baix Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) ha posat en marxa la campanya pel foment de l’esport popular a través de l’eina geocaching, amb la qual la ciutadania del Baix Llobregat podrà trobar elements amagats arreu de la comarca en indrets molt interesants.

La iniciativa ofereix una alternativa a l’hora de realitzar esport a l’aire lliure en un moment en el qual les mesures anticoronavirus limiten la mobilitat i les opcions a l’hora de practicar esport tant reglat com popular.

La dinàmica proposada pel CEBLLOB per poder participar es basa a descarregar l’aplicació Geocaching (descarregable a www.geocaching.com), cercar la zona del mapa referent al Baix Llobregat, i al cercador de l’aplicació seleccionar l’opció Geocaché i posar-hi els codis: GC92JVK o GC91MW4, on l’usuari trobarà els primers tresors amagats pel CEBLLOB.

A més a més, els tresors amagats pel CEBLLOB estaran relacionats amb els valors de l’ens, entre els quals hi destaca l’esforç, la solidaritat, l’empatia i el compromís, aconseguint així fer pedagogia a l’hora que esport. Tal com expressa el perfil del Consell a l'app de Geocaching, "el valor de la sostenibilitat, coneixement i estima al medi natural és cabdal en aquest joc".

Quan trobis un caché de valors registra’l a la llibreta que trobaràs a l’amagatall i també a l’APP,  comentant què et sembla el valor que has trobat i fent arribar així els teus comentaris!

Recomanacions:

·         Pots fer l’activitat en família, amb amics o bé de forma individual.

·         Cal que portis un bolígraf!

·         Pots cercar els valors de forma lliure i quan vulguis.

·         Els nostres valors amagats estan en llocs del Baix Llobregat.

Contacte
Correu electrònic
olga@cebllob.cat
Telèfon
93 685 20 39
Nom de l'empresa organitzadora
Consell Esportiu del Baix Llobregat
Data de celebració
Tot l'any
Any de celebració
2021
Horari

Lliure

Població
Santa Coloma de Cervelló
Sant Boi de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Diversos indrets del Baix Llobregat
Preu

Gratuït

Mesures de seguretat

Mascareta + distància + mans. L'activitat es pot fer de forma lliure tot evitant aglomeracions.