Guia de l'oci

Geocaching al Baix Llobregat

Població: 
Santa Coloma de Cervelló
Sant Boi de Llobregat
|
Telèfon: 
93 685 20 39
|
Email : 
olga@cebllob.cat
|

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) ha posat en marxa la campanya pel foment de l’esport popular a través de l’eina geocaching, amb la qual la ciutadania del Baix Llobregat podrà trobar elements amagats arreu de la comarca en indrets molt interesants.

La iniciativa ofereix una alternativa a l’hora de realitzar esport a l’aire lliure en un moment en el qual les mesures anticoronavirus limiten la mobilitat i les opcions a l’hora de practicar esport tant reglat com popular.

La dinàmica proposada pel CEBLLOB per poder participar es basa a descarregar l’aplicació Geocaching (descarregable a www.geocaching.com), cercar la zona del mapa referent al Baix Llobregat, i al cercador de l’aplicació seleccionar l’opció Geocaché i posar-hi els codis: GC92JVK o GC91MW4, on l’usuari trobarà els primers tresors amagats pel CEBLLOB.

A més a més, els tresors amagats pel CEBLLOB estaran relacionats amb els valors de l’ens, entre els quals hi destaca l’esforç, la solidaritat, l’empatia i el compromís, aconseguint així fer pedagogia a l’hora que esport. Tal com expressa el perfil del Consell a l'app de Geocaching, "el valor de la sostenibilitat, coneixement i estima al medi natural és cabdal en aquest joc".

Quan trobis un caché de valors registra’l a la llibreta que trobaràs a l’amagatall i també a l’APP,  comentant què et sembla el valor que has trobat i fent arribar així els teus comentaris!

Recomanacions:

·         Pots fer l’activitat en família, amb amics o bé de forma individual.

·         Cal que portis un bolígraf!

·         Pots cercar els valors de forma lliure i quan vulguis.

·         Els nostres valors amagats estan en llocs del Baix Llobregat.

Mesures de seguretat: 
Mascareta + distància + mans. L'activitat es pot fer de forma lliure tot evitant aglomeracions.
Data celebració: 
Lliure
Horari de visita: 
Lliure
Població: 
Santa Coloma de Cervelló
Sant Boi de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Diversos indrets del Baix Llobregat
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Consell Esportiu del Baix Llobregat
Telèfon: 
93 685 20 39
Email : 
olga@cebllob.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868