Guia de l'oci

Jornada de cuina tradicional catalana Josep Lladonosa a Sant Vicenç dels Horts

Població: 
Sant Vicenç dels Horts
|
Telèfon: 
936807100
|
Email : 
abe@svh.cat;mcc@svh.cat
|
Cartell Jornada de cuina catalana tradicional, Firatapes i Firaestoc

El proper 5 d’octubre Sant Vicenç dels Horts organitzarà la primera Jornada de Cuina Tradicional Catalana, que porta el nom del mestre cuiner lleidatà Josep Lladonosa, molt vinculat amb el nostre municipi on hi ha deixat el seu llegat. L’objectiu de la jornada és promocionar la cuina tradicional a través de demostracions en directe i reflexionar sobre el seu futur. La jornada compta amb la participació de 14 restaurants de la comarca, entre els quals els vicentins Casa Mora, La Cuina del Toni, Sagristà i La Botigueta; i 10 pastisseries i forns de tota Catalunya, entre les quals diverses de la ciutat com la Pastisseria Muñoz, l’Artesà de Pa, Cafeteria Julian’s i Finestra Gaudí.

La plaça de la Vila i els carrers del casc antic seran l’escenari d’aquest jornada, que començarà a les 10 h amb la inauguració oficial.

Durant tot el dia hi haurà una degustació de receptes del mestre Josep Lladonosa i de plats tradicionals cuinats pels restaurants del Baix Llobregat, membres del Sabor de l’Horta i establiments locals. Hi haurà esmorzars de forquilla, platets per dinar i berenars dolços i salats. Per acompanyar-ho hi haurà vins, caves, vermut i cerveses artesanes de proximitat. Per als infants també hi haurà tallers i activitats durant tot el dia.

Al migdia hi haurà un showcooking a càrrec dels germans Torres, la xef del Parc Agrari del Baix Llobregat, Cristina Roig, i Josep Lladonosa; i els actes del matí acabaran amb la xerrada, elaboració i degustació d’un vermut a càrrec de Guillem Distribucions.

La jornada de tarda s’iniciarà amb el showcooking de receptes tradicionals dolces a càrrec del pastisser local Eugeni Muñoz, i tot seguit una altra sessió de cuina en directe d’una recepta de Josep Lladonosa a càrrec dels xefs de Cubat, grup de professionals del Baix Llobregat amb una gran trajectòria i, sobretot, amb una gran estima per la cuina. Finalment a les 19.30 h es farà la cloenda de la jornada.

 

Dissabte 5 d’octubre de 2019

Jornada de cuina catalana tradicional Josep Lladonosa. De 10.30 a 19.30 h

Firatapes de 20 a 0 h

 

Diumenge 6 d’octubre de 2019

Firaestoc de 10 a 20 h

Firatapes de 11.30 a 22 h

 

Preu:

Assistència a les xerrades i demostracions de cuina: gratuïtes
Degustacions gastronòmiques: 3 euros
Begudes i postres: 2 euros
Consumicions de la Firatapes: 1,5 euros
Ofertes de la Firaestoc, segons cada comerç

Data celebració: 
5 i 6 d'octubre de 2019
Horari de visita: 
De 10.30 a 19.30 h.
Població: 
Sant Vicenç dels Horts
Adreça on té lloc l'activitat: 
Plaça de la Vila
Documentació adjunta: 

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
Telèfon: 
936807100
Email : 
abe@svh.cat;mcc@svh.cat


Cartell Jornada de cuina catalana tradicional, Firatapes i Firaestoc

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868