Guia de l'oci

La nena de les mans inquietes als Museus d'Esplugues de Llobregat

Població: 
Esplugues de Llobregat
|
Telèfon: 
93 470 02 18
|
Email : 
museus@esplugues.cat
|

Petites històries, grans dones. Museus amb ulls de dona

Hi havia una vegada una nena que somiava en un món de colors i música... es dia Angelina Alós. Us agradaria conèixer la serva història?

Connecteu-vos al canal de Youtube Petites històries, grans dones, i allà podreu descobrir la història de la nostra estimada Angelina Alós, ceramista i mestra, i de vuit dones més rellevants en l’art o les ciències a través de vídeo contes infantils creats expressament per a l’ocasió. 

Angelina Alós va ser una gran ceramista molt vinculada a la ciutat d’Esplugues, on hi tenia el seu taller. Actualment al vestíbul de l’Edifici Baronda, hi trobareu l’exposició Angelina Alós, mestra i ceramista, amb 33 peces que van se donades a l’ajuntament per la seva filla.

Destacava per la seva creativitat, treball i perseverança. Va ser un exemple de dona que va trencar les seves limitacions de gènere per seguir la seva vocació, i un referent per totes aquelles nenes i nens que volen seguir els seus somnis.

L’activitat s’emmarca en la Setmana del Joc d’Esplugues, set dies plens d’activitats, incitatives i propostes per fer de casa o en les sortides autoritzades.

Data celebració: 
A partir del 28 de maig de 2020
Horari de visita: 
A partir de les 12 h
Població: 
Esplugues de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
A casa
Preu: 
gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museus d'Esplugues de Llobregat
Telèfon: 
93 470 02 18
Email : 
museus@esplugues.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868