Guia de l'oci

La princesa en texans. Teatre familiar a Corbera de Llobregat

Població: 
Corbera de Llobregat
|
Telèfon: 
662595218
|
Email : 
laxarxacorbera@gmail.com
|

Al País del Poble Sec fa temps que no hi plou, i per acabar-ho d’arreglar, un terrorífic drac es beu la poca aigua que raja de la Font Dolça. Aconseguirà la princesa Maribel fer fora el drac? Ho aconseguirà el cavaller? Arribarà finalment l’aigua al poble? Prepareu-vos perquè, dos peculiars venedors ambulants, ens explicaran aquesta fantàstica llegenda. Coneixerem una princesa molt especial, que amb l’ajuda d’una pila de personatges divertits, ens ensenyaran que l’important no és qui ets, sinó com ets. Una obra de teatre familiar per trencar estereotips i fer-se un tip de riure. 

Mesures de seguretat: 
MESURES INDIVIDUALS: Per accedir a la sala caldrà l'ús obligatori de mascareta. Recorda que al teatre cal mantenir una distància de seguretat entre persones, (en aquest cas unitats familiars o grups de convivència). L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les indicacions de les voluntàries de La Xarxa-Corbera. Serà necessari arribar al teatre amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada. En cas contrari, no es garanteix el seient. Ocupeu exclusivament els seients assignats per a vosaltres. Podeu anar als lavabos amb la mascareta posada, respectant-ne la capacitat màxima i la distància de seguretat. Si penses que pots tenir símptomes del covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos al teatre ben aviat!
Data celebració: 
21 de març de 2021
Horari de visita: 
12 h
Població: 
Corbera de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
C/ Sant Antoni, 30 Corbera de Llobregat
Preu: 
8 €

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
La Xarxa-Corbera
Telèfon: 
662595218
Email : 
laxarxacorbera@gmail.com


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868