A l'Hort en Bici!

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Ara que acabem d'estrenar una nova estació: la tardor, és un bon moment per fer una mica d'exercici a l'aire lliure. Ara ja no fa tanta calor com a l'estiu i encara falten molts dies per a que arribi el fred de l'hivern. Així doncs, no tenim cap excusa per aprofitar l'arribada d'aquesta nova estació de l'any per venir amb els amics de Fundació Sigea a gaudir de l'hort sobre les dues rodes! Farem un matí agrícola en família!

En aquesta nova cita, us convidem a fer un recorregut en bici pel Parc Agrari del Baix Llobregat, que ens aproparà fins a la nostra finca: l'ESPAI AGROAMBIENTAL DELTA DEL LLOBREGAT*

Una vegada deixem aparcades les bicis, farem una visita als conreus ecològics, la zona de regadiu i la de secà i també els fruiters. Ens aproparem a la granja i treurem a pasturar a les GALLINES! Els hi donarem de menjar i també aprofitarem per buscar i collir els ous que ens emportarem cap a casa!

Després de passar tot un matí de pagesos i pageses, ens tornarem cap al punt d'inici de l'itinerari, però una mica més carregats!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

*El gran valor nautal i paisatgístic de la zona del Delta del Llobregat on estem, està protegida per la Xarxa Natura 2000, el Parc Agrari del Baix Llobregat, forma part del Corredor biològic Reguerons-Remolar, és zona ZEPA (zona d’especial protecció per a les aus) i tot això al costat de platges amb dunes i vegetació protegida. Ubicat al bell mig del Parc Agrari, ens apropa als cultius tradicionals del Delta.

 

PUNT TROBADA:

Punt d'Informació Turística Fundació Sigea.

Passatge Llevant nº 9 local 3C

08840 Viladecans -Barcelona-

93 647 21 21

649 34 37 94

reserves@fundaciosigea.org

Contacte
Correu electrònic
reserves@fundaciosigea.org
Telèfon
936472121
Nom de l'empresa organitzadora
Fundació Privada Sigea
Data de celebració
22 de setembre de 2019
Horari
de 10 a 13h
Població
Viladecans
Adreça on té lloc l'activitat
Passatge Llevant, 9 local 3C
Preu
10 € adults  6 € nens (de 6 a 14 anys) Aquest preu inclou el lloguer de la bicicleta i el casc