Guia de l'oci

Mercat del Bandoler a Corbera de Llobregat

Població: 
Corbera de Llobregat
|
Telèfon: 
936881906
|
Email : 
acopa@acopa.net
|

En aquest mes d’octubre es consolida el Mercat del Bandoler a Corbera de Llobregat. La 3a edició de la Fira comptarà amb parades d’artesans i comerços, demostracions d’oficis de l’època com: encunyació de monedes, construcció d’una carbonera i cabana de bosquerol, el corral de la vaca i galliner.

Diferents espais temàtics donen a la fira una autenticitat. Entre d’altres: la zona d’escalada amb tirolina que ens ofereix Speleocorb. El Taller de Corbs de papiroflèxia i d’hotels per a insectes, organitzat per a Corbera Natura. Les lluites dels bandolers que ens ofereix Cau de Trons, amb la divulgació del vestuari, espassa i armes de l’època amb duel final. Enguany ampliat amb escenificacions de la pagesia en les masies del Pessebre i que ens representen els Amics del Pessebre Vivent

En aquesta nova edició es compta igualment amb les visites guiades al Casal de Santa Magdalena; en el mateix espai i com a novetat  un “ESCAPE  ROOM”, amb el nom “La “Cambra del Baró”, que busca camperols per recuperar les monedes amagades en la cambra i retornar-les al poble. És un joc d’estratègia i enigmes que es resolen en grup en un temps limitat.

L’Hospital de Pelegrins és l’escenari on l’Associació de Patrimoni Històric de Corbera hi organitza la 2a exposició de Corbera Antiga i divulgació del Patrimoni. També la xerrada de “Les Portes de Corbera, un viatge per el teu creixement personal” a càrrec d’en Jordi Anducas.

També hi té continuïtat la Taverna de Corbera Sabors, on es pot degustar menús i aperitius bandolers. També altres espais gastronòmics amb cassoletes, entrepans, creps, begudes.

Per a pregonar totes aquestes activitat es compte amb Lo Socaire del Llobregat,  antic romancer i músic itinerant que informa de tot el que s’hi pot trobar en  el recinte mil·lenari del Mercat.

Data celebració: 
19 i 20 d'octubre de 2019
Horari de visita: 
Dissabte 19 d’octubre de 10h a 20h (Espai gastronòmic fins a les 24h) Diumenge 20 d’octubre de 10h a 18h
Població: 
Corbera de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Nucli històric de Corbera

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
ACOPA
Telèfon: 
936881906
Email : 
acopa@acopa.net


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868