Guia de l'oci

Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica i Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Població: 
Sant Vicenç dels Horts
|
Telèfon: 
93 680 71 00 / 93 602 21 50
|
Email : 
comunicacio@svh.cat
|

Tot a punt per a la celebració de la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica i la Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç dels Horts, que enguany arriba a la seva trenta-cinquena edició. Una mostra que compta amb desenes d'activitats molt diverses per a totes les edats. Un gran aparador del municipi baixllobregatí. De divendres a dilluns hi haurà activitats durant tot el dia, entre les quals destaquen espectacles musicals i infantils, cercaviles, activitats gastronòmiques, jocs, cuina en directe, ballades de gegants i molt més.

En el marc de la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç dels Horts, Ajuntament i entitats organitzen la ja tradicional Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, que recull el bo i millor de l'oferta vicentina, basada en productes de proximitat i de qualitat.

Un dels plats forts és la 2a Mostra Internacional de Pastisseria (Instagram: @PastrySense), amb sessions de pastisseria en directe a càrrec de pastissers i pastisseres de prestigi internacional, com ara Andrea Dopico, Angelica Locantore, Carles Mampel, Abraham Balaguer o Betina Montagne, entre d'altres figures.

El programa de festes es completa amb activitats per a tots els gustos i edats distribuïdes pels carrers i places del barri de Vila Vella.

Data celebració: 
19 al 20 de gener de 2019
Horari de visita: 
De 10 a 21h, però algunes activitats s'estenen fins a ben entrada la nit. Es pot trobar tota la informació detallada en el document adjunt.
Població: 
Sant Vicenç dels Horts
Adreça on té lloc l'activitat: 
Els carrers de Vila Vella (concretament, la II Mostra Internacional de Pastisseria, a la plaça de la Vila)
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
Telèfon: 
93 680 71 00 / 93 602 21 50
Email : 
comunicacio@svh.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868