Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Qui no s’atura davant d’un aparador de pastisseria quan hi passa pel davant? Pastissos que et deixen amb la boca oberta, bombons de tot tipus, figures dexocolata... Són petites joies dolces, autèntiques obres d’art que desperten els nostres sentits i es converteixen en bocins de felicitat.

En el marc de la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç dels Horts, Ajuntament i entitats organitzen la ja tradicional Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, que recull el bo i millor de l'oferta vicentina, basada en productes de proximitat i de qualitat.

Un dels plats forts és la 2a Mostra de Pastisseria, batejada també com PastrySense a les xarxes socials (Instagram: @PastrySense), neix de la mà del xef pastisser Eugeni Muñoz, de la Pastisseria Muñoz de Sant Vicenç dels Horts, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Al llarg dels dos dies, mestres pastissers reconeguts, que són autèntics referents nacionals i internacionals, surten al carrer i trepitgen Sant Vicenç per  preparar en directe postres diverses i elaboracions pastisseres davant del públic. Un autèntic luxe i una oportunitat excepcional per tenir a prop grans noms de la pastisseria, com la  veneçolana Andrea Dopico, el gran mestre català Carles Mampel o el valencià Salvador Pla, guardonat enguany amb el títol de Pastisser Mundial 2018. Deu reconeguts pastissers, entre els quals es troben les persones esmentades, s’instal·laran al centre del nostre poble. Sortiran del seu obrador per venir a Sant Vicenç dels Horts a ensenyar al món què és la pastisseria i com la treballen.

La carpa central de la plaça de la Vila es convertirà durant dos dies intensos en un escenari de luxe.

Serà una oportunitat d’or per veure treballar aquestes persones i tastar les exclusives i exquisides elaboracions que prepararan davant de tothom per a aquesta ocasió especial.

La Mostra de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts es consolida, amb aquesta segona edició de catifa vermella, i es converteix així en un referent del sector per divulgar l’ofici de pastisser, la feina de la pastisseria de veritat i la màgia que ens regala.

Us convidem a viure aquesta experiència gastronòmica!

 

Contacte
Correu electrònic
comunicacio@svh.cat
Telèfon
93 680 71 00 / 93 602 21 50
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
Data de celebració
19 i 20 de gener de 2019
Horari
De 10 a 21h, però algunes activitats s'estenen fins a ben entrada la nit. Es pot trobar tota la informació detallada en el document adjunt.
Població
Sant Vicenç dels Horts
Preu
Gratuït