Obertura i visita guiada al Museu de la Colònia Sedó d'Esparreguera

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera, seu del mNACTEC, obre el tercer dissabte de cada mes. Els visitants poden accedir al museu, en horari de 10 a 14 hores.

La colònia Sedó d'Esparreguera es distingeix d’altres colònies cotoneres per les seves importants dimensions i per l’ús d’un sistema hidràulic que aprofitava al màxim l’energia de l’aigua. La visita guiada permet conèixer l'estructura i el funcionament d'una colònia industrial que conserva una gran turbina de 1.400CV del segle XIX, que proporcionava l’energia necessària a les seccions de filatura i tissatge de la fàbrica.

Els visitants podran veure la maqueta de la colònia i entraran a la turbina de grans dimensions. Durant la visita guiada s'explica també el funcionament d’una minicentral hidroelèctrica que ajudarà a entendre el sistema d’aprofitament de l’energia hidràulica. Finalment, faran un recorregut pel soterrani del Museu i caminaran per les galeries de la primitiva i desapareguda turbina de 1881. 

→ Accessibilitat: Activitat no totalment accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

 

A les 12h, fent prèvia reserva, es farà una visita guiada que ens permetrà descobrir l'estructura i el funcionament d'una colònia industrial que conserva una gran turbina de 1.400CV del segle XIX.

Cal fer reserva a mnactec.cat.

Contacte
Correu electrònic
info.mnactec@gencat.cat
Telèfon
93 736 89 66
Nom de l'empresa organitzadora
Museu de la Colònia Sedó d'Esparreguera
Data de celebració
15 de juny de 2019
Horari
12 hores. L'activitat s'ha de reservar a: mnactec.cat Enllaç directe a la reserva: https://mnactec.cat/ca/activitat-detall/visita-guiada-al-museu-de-la-colonia-sedo-d-esparreguera
Població
Esparreguera
Adreça on té lloc l'activitat
Àrea Industrial Can Sedó. Carrer Contínues, s/n. 08292 Esparreguera
Preu
1€ la visita guiada + 3,50€ entrada general al museu.