Guia de l'oci

Penja el teu desig a l'arbre de Nadal del Baix Llobregat!

Població: 
Sant Feliu de Llobregat
|
Telèfon: 
936852400
|
Email: 
turisme@elbaixllobregat.cat
|

Amb un element típicament nadalenc, l’arbre de Nadal, el Baix Llobregat posa novament en marxa una original campanya per compartir la il·lusió del Nadal i alhora donar a conèixer els atractius, fires i festes de la comarca per a aquestes festes nadalenques.

El web esnadal.cat és un joc per compartir desitjos a l’arbre de Nadal del Baix Llobregat, i us ofereix la possibilitat d'escollir una bola del desig (totes personalitzades amb motius reconeguts de la comarca), amb la possibilitat de guanyar un premi molt autèntic: una cistella de productes i experiències al Baix Llobregat.

Aquest Nadal participeu compartint els vostres desitjos a l’arbre de Nadal i gaudiu de totes les activitats que el Baix Llobregat us té preparades!

Sorprenents propostes d’activitats i fires de Nadal

A més, el web esnadal.cat és l’aparador de més de 50 activitats, fires i festes de Nadal al Baix Llobregat.

Un lloc on descobrir els atractius, les activitats, les fires i les festes més rellevants del Baix Llobregat durant el Nadal. En són alguns exemples el Pessebre Vivent de Corbera, la Fira de la Puríssima de Sant Boi, la Fira Avícola de la Raça Prat al Prat de Llobregat, la fira medieval Castrum Fidelis de Castelldefels, els tallers de Nadal al Museu de les Aigües Agbar, el FiraJuga de Sant Andreu de la Barca, la fira de Nadal de Collbató, el Campament del Mag Maginet de Cornellà de Llobregat, el Campament d'en Fanguet a Esplugues de LLobregat, i els Caça-Tions de Catalunya en Miniatura, entre molts altres.

 

Entra a www.esnadal.cat!

Data celebració: 
Fins el 30 de desembre de 2018
Població: 
Sant Feliu de Llobregat

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Turisme Baix Llobregat
Telèfon: 
936852400
Email: 
turisme@elbaixllobregat.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868