Guia de l'oci

Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat

Població: 
Corbera de Llobregat
|
Telèfon: 
93 688 10 89
|
Email : 
info@pessebrecorbera.cat
|

El Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat és la representació del naixement de Jesús a Betlem, és una manifestació cultural popular que ha esdevingut patrimoni immaterial, és un projecte clàssic de participació intergeneracional, és un referent actual de la llarga tradició teatral catalana que beu dels misteris i formes més genuïnes del teatre hagiogràfic medieval de Catalunya.

Més de 200 actors es posen a la pell dels personatges de cada escena pessebrística, dins el marc incomparable del paisatge natural de la Penya del Corb.

Les representacions del nostre Pessebre Vivent es fan durant els mesos de desembre i gener, coincidint amb les festivitats de Nadal.

Es tracta d’un dels pessebres vivents més importants i visitats de tot Catalunya.

Dins el públic es mou guiat per una narració per megafonia fidel al text evangèlic i enriquida per comentaris en prosa i poesia popular.

El vell somni de poder passejar-se pel pessebre de molsa, entre boscos, rius i figures vivents, envoltats de penya-segats i de fogueres amb pastors i rabadans que dormen al ras, es fa realitat a Corbera de Llobregat.

Data celebració: 
Fins al 13 de gener de 2019
Horari de visita: 
Representacions a les 18h, 19h i 20h
Població: 
Corbera de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
C. Canigó, 35
Preu: 
Consultar a http://pessebrecorbera.cat/preu-entrades/

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Amics de Corbera
Telèfon: 
93 688 10 89
Email : 
info@pessebrecorbera.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868