Reviu Can Sedó - Jornada de Portes obertes

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza a la seva seu del Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera dues jornades de portes obertes, amb visites guiades i representacions teatralitzades per reviure el passat industrial.

Horaris:

Dissabte 18 de maig, de 10 a 14h i de 17 a 20h

De 10 a 13h: visites guiades per l’exterior de la colònia

12h: visita guiada al Museu| Reserves a mnactec.cat

De 17 a 19.30h:  Representacions teatralitzades cada 30 minuts

Diumenge 19 de maig, de 10 a 14 h

De 10.30 a 13.30h: Representacions teatralitzades cada 30 minuts.

*Activitats gratuïtes. Es formaran grups de 40 persones a cada representació.

 

Visites guiades. De 10 a 13 h: es formaran grups per visitar edificis de l’exterior de la colònia, a càrrec de l’Associació per a la Defensa del Patrimoni de la Colònia Sedó i el seu entorn. A les 12 h: visita guiada al Museu de la Colònia Sedó per conèixer l'estructura i el funcionament d’una colònia industrial. Els visitants podran veure la maqueta de la colònia, entrar a dins del tub de la gran turbina i caminar pel soterrani per observar l’emplaçament de la primitiva turbina.

Representacions teatralitzades, a càrrec de l’Escola de Teatre La Passió d’Esparreguera. De la mà de personatges vestits com a començament del segle XX, s’ofereix un recorregut teatralitzat pels diversos espais del Museu de la Colònia Sedó: ens acompanyaran als telers, a la sala de la turbina i al soterrani. Treballadors i treballadores, propietaris, representants institucionals i personal de servei ens descobriran com s’organitzava la vida i com era el treball en aquesta colònia industrial.

 

Organitzen: Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera i Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura
Col·laboren: Ajuntament d’Esparreguera | Comunitat de Propietaris Àrea industrial Can Sedó | Associació per a la Defensa del Patrimoni de la Colònia Sedó i el seu entorn | Escola de Teatre La Passió. Esparreguera

 

 

 

Fitxers adjunts
Contacte
Correu electrònic
info.mnactec@gencat.cat
Telèfon
937368966
Nom de l'empresa organitzadora
Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera i Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Data de celebració
18 i 19 de maig de 2019
Horari
Consultar descripció
Població
Esparreguera
Adreça on té lloc l'activitat
Àrea Industrial Can Sedó. Carrer Contínues, s/n. 08292 Esparreguera
Preu
Gratuït