Guia de l'oci

Setmana del joc a Esplugues de Llobregat

Població: 
Esplugues de Llobregat
|
Telèfon: 
93 371 33 50
|
Email : 
playful@esplugues.cat

Transformem la “Festa del joc” en la “Setmana del joc”, que tindrà lloc a totes les llars de la ciutat del 22 al 28 de maig.

Degut a la situació d’excepcionalitat que estem vivint arrel de la propagació de la Covid-19, aquest any hem hagut de canviar el format de la tradicional “Festa del joc”, que se celebrava des de fa uns anys al Parc dels Torrents. En el seu lloc, celebrarem la “Setmana del joc”.

Entitats i Ajuntament hem preparat un viatge per la galàxia del Playful Esplugues amb moltes missions per fer durant tota la setmana. Ens acompanyeu?

El punt de partida serà una conversa amb la Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues, en la qual ens explicarà el seu costat més Playful. Es faran altres directes com jocs on-line, conta-contes, Zumba, escacs, etc. i es publicaran diferents reptes per a totes les edats.

Les activitats finalitzaran el 28 de maig, Dia Internacional del Joc, amb un manifest de totes les organitzacions que formen part del grup Playful.

Us animem a participar i a gaudir amb nosaltres de l’apassionant univers del joc!

Podeu veure les activitats a l’Agenda i seguir-les a través de #SetmanaDelJoc i #PlayfulEsplugues

Per veure el programa fes clic aquí

Data celebració: 
Del 22 al 28 de maig de 2020
Població: 
Esplugues de Llobregat

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament d'Esplugues de Llobregat
Telèfon: 
93 371 33 50
Email : 
playful@esplugues.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868