Guia de l'oci

Slow Market Castelldefels

Població: 
Castelldefels
|
Telèfon: 
936352727
|
Email: 
turisme@castelldefels.org
|

El col·lectiu d’artesans Artdefels amb la col·laboració del departament de Comerç organitzen aquest estiu el Slow Market Castelldefels.

La finalitat del Mercat Mensual d’Artdefels és potenciar el coneixement de Castelldefels com a zona turística del Baix Llobregat.
El valor del territori, la seva gent, el punt artesanal, natural i de proximitat, promocionant l’esdeveniment amb una oferta d’artesania, exclusiva per al mercat i col·laborant amb empreses i projectes que sumen autenticitat en un ambient festiu.

 

La filosofia d’Ardefels és impulsar el disseny i comerç local per generar una economia sostenible. Volem crear un esdeveniment social que es consolidi com a nou mercat de tendències, celebrat al Baix Llobregat.

Agenda:

Juny: tots els diumenges,

Juliol: de dijous a diumenge (a excepció de l’11 al 14 de juliol, que són les Festes del Mar) i

Agost: de dijous a diumenge. 

Data celebració: 
juny tots els diumenges i juliol de dijous a divendres
Horari de visita: 
HORARI DEL MERCAT D’11 h a 24 h Juny: tots els diumenges Juliol: de dijous a diumenge (a excepció de l’11 al 14 de juliol, que són les Festes del Mar) Agost: De dijous a diumenge.
Població: 
Castelldefels
Adreça on té lloc l'activitat: 
Plaça de les Palmeres, Castelldefels
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Artdefels amb la col·laboració de l'ajuntament de Castelldefels
Telèfon: 
936352727
Email: 
turisme@castelldefels.org
Guia de l'oci
En família


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868