Vine al Museu de la Colònia Sedó d'Esparreguera

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

La Colònia Sedó, situada al terme municipal d'Esparreguera, al marge dret del riu Llobregat, es distingeix d'altres colònies cotoneres per les seves importants dimensions i per l'ús d'un sistema hidràulic que aprofita al màxim l'energia de l'aigua.

La turbina, de 1400 CV, que donava l'energia necessària a les seccions de filatura i tissatge de la fàbrica, era la més gran construïda al nostre país. Realitzada totalment de ferro colat, les seves dimensions eren proporcionals al cabal i a la força del salt de l'aigua.

Avui, a la sala de la turbina, es pot veure la maqueta de la colònia on s'explica la seva història a través d'un muntatge de llum i so, i la turbina, on dins el tub de conducció de l'aigua es projecta un audiovisual.

El museu de la Colònia Sedó d'Esparreguera és una seu del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) i forma part del Sistema Territorial del mNACTEC, format per museus i espais patrimonials de Catalunya.

Tarifa general: 5 €
Més informació a https://museucoloniasedo.cat/ca/horaris-i-tarifes/

 

Contacte
Correu electrònic
info.mnactec@gencat.cat
Telèfon
93 777 52 21
Nom de l'empresa organitzadora
Museu de la Colònia Sedó d'Esparreguera
Data de celebració
Durant tot l'any
Any de celebració
2021
Horari

Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h

Població
Esparreguera
Adreça on té lloc l'activitat
Àrea Industrial Can Sedó. Carrer Contínues, s/n
Preu

5 €

Mesures de seguretat

Per tal d’oferir als visitants una visita segura i confortable, des del Museu de la Colònia Sedó hem adoptat les màximes mesures de seguretat per garantir als nostres visitants un entorn segur, d’acord amb les indicacions del Pla de Contingència per al desconfinament COVID-19 de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Més informació a: https://museucoloniasedo.cat/ca/mesures-covid-19/