Guia de l'oci

Vine a passar el matí amb El BRAAVA! al Prat de Llobregat

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
93 378 81 90
|
Email : 
parcagrari@diba.cat
|

La col és una de les espècies cultivades que presenta major diversitat morfològica de la part comestible. La col de cabdell, la col paperina, la coliflor, la col de Brussel·les, la col llombarda, el bròquil o el brocolini descendeixen d’una mateixa espècie silvestre (Brassica oleracea L.), la qual ha estat modelada en diferents direccions segons les seleccions realitzades pels agricultors de cada territori.

El Projecte BRAAVA és una iniciativa que està desenvolupant la Fundació Miquel Agustí, impulsada pel Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l'objectiu d'introduir noves varietats de BRÀssiques amb Alt Valor Afegit, adaptades a la zona del Baix Llobregat, com a opció per a la diversificació  productiva i econòmica del sector hortícola del Parc Agrari del Baix Llobregat.

El diumenge 1 de març es volen donar a conèixer una mica més aquestes varietats a traves de xerrades sobre alimentació saludable i tallers per a tots els públics on es podran veure i aprendre a cuinar aquestes verdures tant interessants dels del punt de vista nutricional.

I això no és tot !

En el bloc gastronòmic es farà la presentació del col.lectiu Sabors de l’Horta 2020 amb la participació dels restaurants del Baix Llobregat adherits i amb la presència del conegut cuiner i presentador de televisió Marc Ribas.

És podran tastar tapes elaborades amb algun dels productes que s’estan cultivant en el projecte BRAAVA (bròquil de santa Teresa, bròquil de desembre, cheddar, grafity, flower sprout, etc) i els diners recollits amb la venda dels tickets s’entregaran al projecte solidari Magic Line de Sant Joan de Déu.

Si estàs interessant en la alimentació saludable i el consum de productes de proximitat i produïts de forma sostenible no et pots perdre aquesta activitat.

T'ANIMES A PASSAR UN MATÍ AMB EL BRAAVA ? 

Cal fer inscripció prèvia al 93 378 81 90 o via email a parcagrari@diba.cat

Data celebració: 
1 de març de 2020
Horari de visita: 
de 10 h a 15 h
Població: 
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Masia de Can Coma (Centre d'Informació i Gestió del Parc Agrari del Baix Llobregat) - Camí del Sorral, s/n - El Prat de Llobregat
Preu: 
Gratuït, excepte el tast: 2 €/tapa. Inscripció prèvia

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Consorci del Parc Agrari i Consorci de Turisme del Baix Llobregat i la Fundació Miquel Agustí
Telèfon: 
93 378 81 90
Email : 
parcagrari@diba.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868