Guia de l'oci

Vine a passar un matí amb el BRAAVA al Prat de Llobregat

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
93 378 81 90
|
Email : 
parcagrari@diba.cat
|

La col és una de les espècies cultivades que presenta major diversitat morfològica de la part comestible. La col de cabdell, la col paperina, la coliflor, la col de Brussel·les, la col llombarda, el bròquil o el brocolini descendeixen d’una mateixa espècie silvestre (Brassica oleracea L.), la qual ha estat modelada en diferents direccions segons les seleccions realitzades pels agricultors de cada territori.

El Projecte BRAAVA és una iniciativa que està desenvolupant la Fundació Miquel Agustí, impulsada pel Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l'objectiu d'introduir noves varietats de BRAssiques amb Alt Valor Afegit, adaptades a la zona del Baix Llobregat, com a opció per a la diversificació  productiva i econòmica del sector hortícola del Parc Agrari del Baix Llobregat. En aquest projecte l’elecció de les varietats és duta a terme pels diferents agents de la cadena agroalimentària (des dels agricultors, comercialitzadors i milloradors fins als restauradors i consumidors) amb l’ús de la selecció participativa, complementada amb dades de fenotipat de les varietats.

El diumenge 24 de febrer es volen donar a conèixer una mica més aquestes varietats, a traves de xerrades i tallers per a tots els públics on es podran veure, aprendre a cuinar i tastar aquestes verdures tant interessants dels del punt de vista nutricional.

T'ANIMES A PASSAR UN MATÍ AMB EL BRAAVA? Per a més informació, consulteu el programa!!

Data celebració: 
24 de febrer de 2019
Horari de visita: 
De 10 a 14h
Població: 
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Masia de Can Coma - Camí del Sorral, s/n - El Prat de Llobregat
Preu: 
Gratuït
Documentació adjunta: 

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat i la Fundació Miquel Agustí
Telèfon: 
93 378 81 90
Email : 
parcagrari@diba.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868