Visita guiada i exposició d'orquídies a la Pineda del Remolar

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

La pineda litoral del Remolar és un paisatge molt singular format per pins pinyers sobre dunes, un hàbitat d’interès de conservació a nivell europeu. Després d’haver estat més de 40 anys ocupada per un càmping ara es troba en procés de recuperació. La varietat d'orquídies i fongs ja comença a ser notable. Es poden observar petits ocells forestals com les mallerengues, el raspinell o el xot i a les zones més tranquil·les es refugien alguns astors i aligots que passen l'hivern al Delta. És un hàbitat amb un substrat sorrenc molt delicat, especialment en la part coberta de molses o líquens, i per això no es permet l’accés lliure.

Les orquídies del delta del Llobregat constitueixen un dels elements més interessants de la nostra biodiversitat. Vine a descobrir-les!

A la Pineda del Remolar hi trobaràs una exposició amb 23 espècies d'orquídies que viuen al nostre entorn. A més de l'exposició pots completar la visita amb una visita guiada al Remolar-Filipines. Les inscripcions es fan el mateix dia de la visita al Punt d'informació del Remolar.

Punt de trobada: Punt d'informació del Remolar-Filipines (des de l'aparcament, cal caminar 1,5 km aprox.)

Lloc:  Espai Natural del Remolar - Filipines. Pineda del Remolar 

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte no dubteu en posar-vos en conctacte amb 93 479 32 01 / administracio@consorcidelta.org

Contacte
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Viladecans i Consorci Delta Llobregat
Data de celebració
Fins al 30 de juny de 2019
Horari
Tots els diumenges d'11:30 a 13:30 h.
Població
Viladecans
Preu
Activitat gratuïta