Guia de l'oci

XV edició de TransDelta al Prat de Llobregat

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
679 24 58 05
|
Email : 
mariano@agtbaix.cat
|

Amb el lema d’esport, natura i gastronomia, el diumenge 15 de setembre se celebrarà una nova edició TransDelta, una caminada popular de 13,5 quilòmetres apte per a tots els públics. La caminada, organitzada per la secció pratenca de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) amb la col·laboració de l'Ajuntament del Prat, pretén donar a conèixer el territori del delta del Llobregat a través d’itineraris diferents.

Les novetats de l'edició 2019 seran dues. Una gran part del recorregut es farà pel camí de la Platja, que aquest any ha estat guardonat amb el Premi Qualitat d'Espai Públic, atorgat als VII Premis Catalunya a la Gestió Esportiva 2019. A més, la UEC continua la seva feina per fer més sostenible l'activitat, i es formentarà la reducció de residus, especialment del plàstic, que desapareixerà a tot el recorregut. El Delta del Llobregat és un espai natural periurbà, en una simbiosi perfecta entre natura i urbs, i la Unió Excursionista ho reflectirà en la XV edició arrencant i acabant la caminada a la Plaça de la Vila, i recorrent 3 dels 13,5 kms de Transdelta per l'espai urbà (amb l'inclusiu de la remodelada Avinguda de Montserrat)

Dins la política de col·laboració que l’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat) promou i manté amb altres entitats de la ciutat i la comarca, no podíem torna a passar per alt aquesta proposta tan engrescadora de “los piojosos andarines”, que caminaran pel cor i l’ens fundacional de la nostra raó de ser: el Parc Agrari i els espais naturals del delta. De la mateixa manera, farem una paella amb els productes de la nostra horta; la caminada també tindrà un avituallament amb fruita del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Inscripcions gratuïtes a https://uecprat.playoffinformatica.com/activitat/75/inscripcio/nova

Data celebració: 
15 de setembre de 2019
Població: 
El Prat de Llobregat
Preu: 
gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Unió Excursionista del Prat
Telèfon: 
679 24 58 05
Email : 
mariano@agtbaix.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868