Guia de l'oci

Zaquizamí, Espectacle familiar en solidaritat amb Corbera Voluntària

Població: 
Corbera de Llobregat
|
Telèfon: 
662595218
|
Email : 
laxarxacorbera@gmail.com
|

Zaquizamí és un espectacle vitalista on joguines i andròmines abandonades en unes golfes cobren vida, busquen noves oportunitats i fan dels seus defectes virtuts. Un cant a la diversitat, a la solidaritat i a l’esperit de superació.
Espectacle solidari a favor del Rebost de Corbera Voluntària. Els diners recollits es destinaran íntegrament a la compra d'aliments per a les famílies corberenques.

Mesures de seguretat: 
Per accedir a la sala caldrà l'ús obligatori de mascareta. Recorda que al teatre cal mantenir una distància de seguretat entre persones, (en aquest cas unitats familiars o grups de convivència). L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les indicacions de les voluntàries de La Xarxa-Corbera. Serà necessari arribar al teatre amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada. En cas contrari, no es garanteix el seient. Ocupeu exclusivament els seients assignats per a vosaltres. Podeu anar als lavabos amb la mascareta posada, respectant-ne la capacitat màxima i la distància de seguretat. Si penses que pots tenir símptomes del covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos al teatre ben aviat!
Data celebració: 
16 de maig de 2021
Horari de visita: 
12:00 h
Població: 
Corbera de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Teatre Sant Telm c/ Andreu Cerdà 12 Corbera de LLobregat
Preu: 
Entrada solidària de diferents aportacions

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
La Xarxa Corbera
Telèfon: 
662595218
Email : 
laxarxacorbera@gmail.com


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868