Guia de l'oci

Muxart en reserva

Població: 
Martorell
|
Telèfon: 
937742223
|
Email : 
museus@martorell.cat
|

El dijous 28 de gener inaugurem, al Muxart, Espai d'Art i Creació Contemporanis, l'exposició 'Muxart en reserva', que podrà visitar-se fins al diumenge 7 de març.

Una cinquantena d'obres de l'artista martorellenc Jaume Muxart surten de la reserva del museu per obrir-se al públic. En la mostra, podran observar-se obres pertanyents a les diverses etapes i sèries temàtiques del pintor, que incansable, va saber transmetre a través dels seus treballs l'evolució personal com a creador contemporani i la seva particular forma de viure l'art.

Litografies, dibuixos i pintures, algunes fruit del treball de populars sèries temàtiques com ara 'Flors', 'Big Bang', 'Arlequins', 'Figures de la llum', 'Paisatges Al·lucinants' o 'Montserrat' ocuparan la planta baixa del centre d'art, junt amb la nova incorporació al fons del museu, l'obra 'Sant Crist', realitzada pel Muxart entre 1957 i 1958 com a esbós d'un mural previst per a la capella de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona que, finalment, mai va arribar a realitzar-se. L'obra, ha estat donada pels seus propietaris recentment i, per primer cop, podrà observar-se al museu.

Entrada lliure i gratuïta.

Us hi esperem!

Mesures de seguretat: 
Mascareta obligatòria. Gel hidroalcohòlic. Aforament limitat.
Data celebració: 
Fins al 7 de març de 2021
Horari de visita: 
Dijous i divendres de 17 a 20h Dissabtes, diumenges i festius de 10:30 a 14h
Població: 
Martorell
Adreça on té lloc l'activitat: 
Muxart, Espai d'Art i Creació Contemporanis. Plaça de les Hores, s/n.
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museus de Martorell
Telèfon: 
937742223
Email : 
museus@martorell.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868