Art en família: Capgirant el Centre d'Art

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

En aquest cicle d'activitats familiars, observarem tot el que ens rodeja des d'una òptica creativa relacionada amb altres formes de veure i viure el món, construint processos educatius i artístics on tots els agents som teixidors de l'experiència. Fomentem el treball en equip, la diversitat, l'autonomia i l'experimentació. Tot en un medi creatiu, amb treball col·lectiu i familiar.

L'objectiu del cicle "Capgirant el Centre d'Art", és realitzar activitats que es relacionin directament amb els projectes que es podran visitar a la Sala d’Art Josep bages. Ens agrada pensar que aquestes accions no són plantejades com a paral·leles a les exposicions (com coses que caminen una al costat de l’altra, però que mai es creuen), sinó que són plenament convergents, que tant els projectes exposats com les pràctiques educatives que impulsem, interactuen, generant punts de contacte i d’afectació mútua.

Edat recomanada de 4 a 9 anys. Cal inscripció prèvia al web d'activitats de l'Ajuntament del Prat.

--

*Activitat subjecta a les condicions i normes sanitàries actuals

Contacte
Correu electrònic
unzip@elprat.cat
Telèfon
93.478.22.37
Nom de l'empresa organitzadora
/UNZIP Arts Visuals al Prat
Data de celebració
15 de novembre de 2020
Horari
D'11.45 a 13h
Població
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Centre d'Art Torre Muntadas (C/ Jaume Casanovas, 80)
Mesures de seguretat
● Reducció d'aforament al 50%. ● Inscripció prèvia d'infant/s obligatòria. ● No es podrà formar part de la sessió si durant els 14 dies previs a l'activitat o en aquell moment es presenta cap simptomatologia compatible amb la covid (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea...) o amb qualsevol altre quadre infecciós. ● Si s'ha estat positiu de covid-19 o conviscut amb persones que siguin o hagin estat positives. ● Si s'ha estat en contacte estret amb cap persona que hagi tingut simptomatologia compatible amb aquesta malaltia. ● Mascareta obligatòria en tot moment per persones majors de 6 anys. ● Els infants de cada família podran venir acompanyats només amb una persona adulta. ● Treball per grups bombolla, tot buscant la forma de no perdre de vista el punt col·lectiu. ● En la mida del possible i sempre que les condicions climàtiques o permetin, es potenciaran accions a l'exterior de l'edifici. Si no fos possible, es mantindran la distància de seguretat entre famílies i una ventilació constant a les sales.