El Trencanous - Ballet de Moscou a Esparreguera

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El Trencanous és una de les obres més estimades pel públic, compta amb la música insuperable del compositor més admirat de música per a ballets: el gran Piotr Txaikovski. És una obra plena de fantasia; els protagonistes Clara i el Trencanous ens transporten a un conte fantàstic ple d'aventures i ens delecten amb danses sublims gràcies a la coreografia original de Màrius Petipà i Lev Ivanov.

 

En l'actualitat, el Ballet de Moscou s'enorgulleix de la força de la seva experiència, són més de 30 anys de gires internacionals ininterrompudes. El seu èxit resideix a sumar qualitat, compromís, passió pel món del Ballet.

 

En escena els artistes encapçalats pels solistes Elena Antsupova i Aleksandr Petrishenko, dirigits per Timur Fayziev, captiven al públic transmetent emotivitat i la tècnica més depurada de l'escola russa, interpretant en aquesta ocasió un conte fantàstic convertit en obra mestra del ballet.

Contacte
Correu electrònic
info@factoriacultural.com
Telèfon
622 32 87 22
Nom de l'empresa organitzadora
Factoria Produccions Culturals
Data de celebració
17 de novembre de 2019
Horari
18:30h
Població
Esparreguera
Adreça on té lloc l'activitat
Teatre de La Passió (Av. Francesc Marimón, 83. Esparreguera)
Preu
Preu: 39€ Preu 'Pack familiar': 30€/entrada (comprant 4 entrades) Preu de grup (>12): 25€ Entrades: www.factoriacultural.cat