Fes la teva Mona de Pasqua amb Algo más que postres

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Aquest any triomfa amb els teus amb la teva Mona de Pasqua! Amb aquesta recepta aprendràs pas a pas tot el procediment. No t'ho perdis. Només necessites una batedora. T'animes fer-la?

 

Coca per a la nostra mona de confinament (sense batedora professional)

Ingredients: 200 gr Farina / 155 gr Sucre / 2 Ous - talla M / 1 Taronja (petita) / 3gr Llevat / 60 gr Oli de gira-sol / 66 gr Nata (iogurt o mascarpone)

 

Una vegada tenim la taronja neta i tallada, la introduïm al got del batedor i afegim la nata (iogurt o mascarpone), l'oli i ho batem.

Després, batem molt bé els ous i afegim la massa anterior als ous batuts a poc a poc. El següent pas, és introduir la farina (junt amb el llevat) en moviments de baix a dalt fins que quedi tot integrat.

Finalment, engreixar el motlle (oli de gira-sol) i encamisar amb paper de forn perquè no s’enganxi la coca. Pre-escalfar el forn a 200 °C i enfornar a 180 °C durant 35-45 minuts.

I ja estarà tot llest per muntar aquesta deliciosa mona de Pasqua, es pot emplenar i decorar amb els sabors preferits i coronar aquest deliciós bescuit amb el tradicional ou de pasqua.

Per  veure com fer les elaboracions, entra a les xarxes socials d' @Algomasquepostres i no oblideu compartir la vostra recepta!

 

Aquí podeu veure com fer l’Ou de Pasqua a casa.

Feliç Pasqua!

Contacte
Correu electrònic
info@algomasquepostres.com
Telèfon
667 627 920
Nom de l'empresa organitzadora
Algo más que postres
Data de celebració
#ElBaixLlobregatDesDeCasa
Població
Sant Feliu de Llobregat