Festa Major de Sant Andreu de la Barca

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Sant Andreu de la Barca celebrem la Festa Major de la ciutat just tornant de les vacances d’estiu, aquest 2019 tindrà lloc des del divendres 30 d’agost al dilluns 2 de setembre.

Estem preparant una celebració amb tots els elements tradicionals: el Pregó de Festa Major, les orquestres, les matinades, els gegants, castellers i diables. Però en aquesta edició 2019 volem incorporar noves activitats que consoliden la Festa Major com un esdeveniment de referència per a tots els públics. Tindrem un castell inflable d'aigua, la Festa Holi Dolly, la Gimnana Nocturna, una cursa d'slots, el 6è Torneig de Carcassone, un Escape Room i moltes més activitats! 

A més, aquest any comptarem amb les actuacions estelars de La Unión, Brian Cross, Adrian Fyrla, Sabor de Gràcia i les Orquestres Moonlight, Mitjanit La Privada

Tancarem la programació de Festa Major inaugurant la nova temporada d'Arts Escèniques del Teatre Núria Espert amb l'actuació de Luís Piedrahita i el seu espectácle "Es mi palabra contra la mía". 

Que no us ho expliquin! 

Contacte
Correu electrònic
cultura@sabarca.cat
Telèfon
93 635 64 00
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
Data de celebració
Fins al 2 de setembre de 2019
Horari
Diversos horaris
Població
Sant Andreu de la Barca
Adreça on té lloc l'activitat
Diversos espais de Sant Andreu de la Barca
Preu
Gratuït