Jugateques al Baix Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Jugateques al Baix Llobregat

La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família, per aprendre moltes coses sobre els parcs metropolitans, la natura i el medi ambient, mentre juguem i fem un munt d'activitats. Hi trobarem un punt d'informació del parc i el seu entorn, i un espai de joc lliure.

24 de novembre de 2019 (de 12 a 13:30 h)

- Qui viu a l'estany? (Sant Boi de Llobregat) - Activitat que dóna a conèixer la importància dels punts d'aigua naturalitzats per fomentar la biodiversitat urbana. A través de l'observació i la pràctica, s'identifiquen les característiques de l'aigua i l'entorn que permeten la presència de diferents espècies d'amfibis i invertebrats entre d'altres.

- El Twister de l'aigua! (Castelldefels) - El taller ludicopedagògic el Twister de l'aigua vol donar a conèixer el cicle urbà de l'aigua i fer reflexionar sobre la importància de l'aigua en la vida quotidiana. A l'inici, mitjançant una versió adaptada del joc, els infants descobriran el cicle a mesura que van jugant. En la dinàmica final s'ordenarà aquest cicle i es posarà en valor l'esforç que suposa el fet de disposar d'aigua potable per els diversos usos del dia a dia.

Contacte
Correu electrònic
assessoria.compartim@amb.cat
Telèfon
671 332 312
Nom de l'empresa organitzadora
Àrea Metropolitana de Barcelona
Data de celebració
24 de novembre de 2019
Horari
De 12:00 a 13:30
Població
Sant Boi de Llobregat
Gavà
Castelldefels
Adreça on té lloc l'activitat
A consultar
Preu
Gratuït