La Passió d'Olesa de Montserrat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

IMPORTANT! AJORNADA LA SESSIÓ DEL 15 i 21 DE MARÇ

La Passió d'Olesa és més que teatre. És una experiència imprescindible per a grans i petits que us permetrà gaudir d'una tradició amb gairebé 500 anys d'història portada a escena d'una forma actual. A l'escenari de La Passió d'Olesa de Montserrat impressionants decorats conviuen amb efectes digitals, escenes d'una intensa emoció i centenars de persones de totes les edats damunt de l'escenari.

No us perdeu una de les tradicions més antigues del Baix Llobregat!  Vibreu amb la música, gaudiu de l'espectacle i descobriu el talent i la passió de tot un poble.

El teatre on és representa La Passió d'Olesa és a més un edifici imponent que amaga un dels escenaris més grans d'Europa i té capacitat per gairebé 1.500 persones. Si voleu, el podeu visitar acabada la representació. Només cal que ho demaneu a info@lapassio.cat en fer la vostra reserva o bé a les taquilles quan compreu la vostra entrada.

Contacte
Correu electrònic
info@lapassio.cat
Telèfon
93 778 10 09
Nom de l'empresa organitzadora
La Passió d'Olesa de Montserrat
Data de celebració
Fins l'1 de maig de 2020
Horari
Març: 15 i 29 al matí; 21 a la tarda. Abril: 10, 19 i 26 al matí; 4 a la tarda. Maig 1 al matí. Horari matí: de 10:15 a 14 h (inclou dos entreactes). Horari tarda: de 17.30 a 21h (inclou dos entreactes).
Població
Olesa de Montserrat
Adreça on té lloc l'activitat
Teatre de La Passió d'Olesa
Preu
22 € els menors de 7 anys: gratuït. De 7 a 13 anys: 7 €. 65 anys o més: 17 €. Dia de l’espectador: 9 € no acumulable a altres descomptes o promocions.