Matins i capvespres a pagès a Viladecans

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Cada dia de l’any podeu gaudir d’un passeig en carro en companyia del nostre BRUCE, un hispano-bretó molt maco i molt tranquil, que ens portarà a conèixer una mica més una part del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Cada tarda, el sol ens regala una meravellosa posta de sol. Des de Fundació Sigea, hem preparat els CAPVESPRES A PAGÈS amb horari de 16 a 18 h, on podem gaudir d’aquestes increïbles vistes, des d’un punt de vista diferent: sobre d’un carruatge!

Però si el que ens agrada és matinar, també podem realitzar l’activitat MATINS A PAGÈS, amb un horari d'11 a 13 h.

L’activitat ecoturística comença a la finca ESPAI AGROAMBIENTAL VILADECANS, s’adreça a grups tancats de familiars i d’amics, en la que es realitza una ruta en carruatge de cavall pel Parc Agrari del Baix Llobregat i visita a la granja de gallines camperes i horta ecològica.

Podeu fer la reserva per Whatsapp al 649343794.

Preu: 50 € per grup màxim de sis persones. Aquest preu correspon a un 50% de descompte sobre la tarifa de 100 € per grup, mentre duri el període de confinament comarcal.

Contacte
Correu electrònic
fundaciosigea@gmail.com
Telèfon
649343794
Nom de l'empresa organitzadora
Fundació privada SIGEA
Data de celebració
De dilluns a diumenge
Any de celebració
2021
Horari

De 11 a 13 h. i de 16 a 18 h.

Població
Viladecans
Adreça on té lloc l'activitat
ESPAI AGROAMBIENTAL VILADECANS. Camí del Mar, s/n
Preu

50 € per grup

Mesures de seguretat

Les sortides es realitzen de dimarts a diumenge, amb totes les normes de seguretat previstes per la COVID-19. Desinfecció del carruatge abans i després de cada sortida. Gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants. Ús obligatori de mascareta.