Un dia a l’aire lliure a Catalunya en Miniatura

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Tornem a obrir el cap de setmana perquè gaudeixis d’un dia en plena naturalesa.

Descobreix els monuments més emblemàtics de Catalunya en un passeig d'una hora i mitja en plena naturalesa, a tan sols 13km de Barcelona. Coneix el parc temàtic de maquetes en miniatura, un dels més grans del món amb una exposició a l’aire lliure dels monuments i edificis més importants. I a més, no et perdis el circuit d'aventura de Catalunya en Miniatura, una autèntica activitat d’aventura a l’altura dels arbres, entre tirolines, lianes, passarel·les i moltes altres sorpreses.

 

Descomptes “on line”:

- Exposició de maquetes. Entrades infantils de 3 a 12 anys i sèniors, a partir de 60 anys 8,50 €.  Entrades adult 11,90 €  Preu exclusius compra per internet aquí.

- Entrada combinada "Exposició de maquetes Infantil: 12,75 € ; "Exposició de maquetes + circuit d´aventures de 7 a 12 anys: 16,50 €. "Exposició de maquetes adult: 18,70 €. Preu exclusiu compra per internet aquí.

 

.

 

Contacte
Nom de l'empresa organitzadora
Catalunya en Miniatura
Data de celebració
Durant tot l'any
Any de celebració
2021
Horari

Aquest estiu, el circuit de maquetes està obert de dilluns a diumenge de 10 a 19 h. I el circuit d'aventura* fins el 15 d'agost de dimecres a diumenge. 

*Cal arribar abans de les 12.30 h per agafar torn i hora de l'activitat.

 

 
 
 
 
 

 

Població
Torrelles de Llobregat
Preu

Des de 8,50 €

Mesures de seguretat

Ús obligatori de màscara en espais tancats, gel hidroalcoholic en l'entrada i diferents punts de parc. Desinfecció de les instal·lacions. Els circuits d'aventura, només es poden realitzar sota demanda i per a grups de 6 persones.